LOE Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 @Лое-..Какжи са тези програми дето могат да заместят процесора,ако можеш да ми кажеш някоя? Самия процесор като ефект може да замениш с една камара плъгини, има дори безплатни, хвърли един поглед в раздела за китарни семпли - там може даже да чуеш и да се ориентираш А ритъм секцията, или барабаните - EZ Drummer би бил добре за начало: http://www.toontrack.com/ezdrummer.asp Цитирай
Jordan69 Отговорено Юни 29, 2009 Автор Отговорено Юни 29, 2009 @Petrov007 Благодаря ти приятелю за хубавите думи...Бъди здрав и дано пробиеш на музикалния пазар с музиката която правиш!Heavy forever:):) Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 (Редактирано) Към автора Много добър първи опит, давай смело нататък и успехи. Помисли за по добри ударни Браво!Много е добре и като идея и като звук. Щом има толкова много коментари, значи парчето е добро. Нищо, че повечето са критични и направени от хора със високо самомнение (това е от завист). Успехи, много си добър! Иначе, заради такива коментари, много хора, които по някога има какво да кажат, избягват да го казват, ама то така и трябва. Аз за себе си окончателно разбрах, че в рамките на този форум, акъл почти никой не ще. Редактирано Юни 29, 2009 от kolio_k Цитирай
Jordan69 Отговорено Юни 29, 2009 Автор Отговорено Юни 29, 2009 @Kolyo K Всяко мнение е полезно-едното те отрезвява,а другото те надъхва да продължиш напред с още повече хъс...Така че всякакви мнения се приемат(важно е да има такива,когато има безразличие тогава е зле).Твоето свирене е респектиращо и затова искрено се радвам че си ми отделил внимание...Успех в новите начинания:) ....Тези барабани ми изядоха главата,но си взех един Zoom-RT 323-RhytmTrak и ще го мъча да видим какво ще стане с него(доста съм скаран с програмите). Цитирай
kirilp Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Звука и барабаните не са на ниво, но пък идеята на мен много ми харесва. Давай смело, идеите са над всичко! Цитирай
Jordan69 Отговорено Юли 2, 2009 Автор Отговорено Юли 2, 2009 Радвам се че идеята ти е допаднала...Много успехи на музикалния фронт ти желая... Цитирай
Dan Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Като идея е добро, като изпълнение има още какво да се желае (особено барабаните - на метроном да беше щеше да звучи по добре), но като за първи запис е супер, малко в стил Ингви !! Цитирай
Recommended Posts