Jump to content
Българският форум за музиканти

Soulfly - Seek 'n' Strike


MR_STENCH

Recommended Posts

Поредната ти яка продукция :thumbs_up: Като препоръки - поиграй си с някаква wah симулация за бързите fill-ове, понеже така ще звучат по на място. И избягвай чак толкова полиран звук, особено ако не гониш прилика с оригинала или правиш нещо авторско. Не казвам умишлено да бъдеш некадърен в смесването, или да правиш компромиси със собствения ти вкус. Mix-а не е по-лош от оригинала, даже почти го догонва на правата. Просто китарите звучат някак притиснати - качествено, но твърде контролирано и равномерно. Не си им оставил място да "дишат" от eq и компресия. Отпусни му края малко, разсипи туршията, вместо да я редиш по бурканчета с етикети.. това е метъл :( Пиша ти всичко това с грамадно уважение и се надявам да ме разбереш правилно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря. братле :thumbs_up: ! Абсолютно си прав във всичко, което каза. Определено групи като Soulfly трябва да се свирят по.... бясно... да не кажа даже немарливо :) . Въртеше ми се идеята да го запиша на цяло без да правя отделни тейкове, но... все още не съм на ниво в което мога да изпраскам 5 трака китари без да ги омажа съвсем... май обаче щеше да е по-добре :lol: . Програмните барабани и бас също си звучат малко стерилно каквото и да правя... Уча се полека лека и затова се радвам да чуя какво звучи не както трябва :thumbs_up: . Опитах се да поукрася набързо с малко Wah филовете... не че не са пак като лепнати, но поне малко по-търпими станаха.

 

Seek 2

 

:metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уча се полека лека и затова се радвам да чуя какво звучи не както трябва :cheers2: . Опитах се да поукрася набързо с малко Wah филовете... не че не са пак като лепнати, но поне малко по-търпими станаха.

 

:music: Това е правилният начин да се научиш. Но ако някой дето наистина разбира от звук и смесване се изприкаже тука, ще е още по-добре :) Преслушах edit-а - тоя път fill-овете едва се дочуват :ph34r: Много тихи си ги направил. Wah се чува, де, и си е сполучлив, но ги усили пущините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

екстра :dance:

жалко,че аз нямам време да си погледна дървото,че и аз да направя нещо новичко.Такива изпити са ме напънали като сутришно Л.Й.О :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

батка, не лъжи ами признай че си откраднал траковете от студиото...майтапа настрана, ама тва си е доста сериозна работа!!! евала за усилията - направо къртиш мивки и фаянски всякакви ;) ;) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.