KeRRANGKid Отговорено Юни 16, 2009 Отговорено Юни 16, 2009 Поредната ти яка продукция Като препоръки - поиграй си с някаква wah симулация за бързите fill-ове, понеже така ще звучат по на място. И избягвай чак толкова полиран звук, особено ако не гониш прилика с оригинала или правиш нещо авторско. Не казвам умишлено да бъдеш некадърен в смесването, или да правиш компромиси със собствения ти вкус. Mix-а не е по-лош от оригинала, даже почти го догонва на правата. Просто китарите звучат някак притиснати - качествено, но твърде контролирано и равномерно. Не си им оставил място да "дишат" от eq и компресия. Отпусни му края малко, разсипи туршията, вместо да я редиш по бурканчета с етикети.. това е метъл Пиша ти всичко това с грамадно уважение и се надявам да ме разбереш правилно. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 17, 2009 Автор Отговорено Юни 17, 2009 Благодаря. братле ! Абсолютно си прав във всичко, което каза. Определено групи като Soulfly трябва да се свирят по.... бясно... да не кажа даже немарливо . Въртеше ми се идеята да го запиша на цяло без да правя отделни тейкове, но... все още не съм на ниво в което мога да изпраскам 5 трака китари без да ги омажа съвсем... май обаче щеше да е по-добре . Програмните барабани и бас също си звучат малко стерилно каквото и да правя... Уча се полека лека и затова се радвам да чуя какво звучи не както трябва . Опитах се да поукрася набързо с малко Wah филовете... не че не са пак като лепнати, но поне малко по-търпими станаха. Seek 2 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Уча се полека лека и затова се радвам да чуя какво звучи не както трябва . Опитах се да поукрася набързо с малко Wah филовете... не че не са пак като лепнати, но поне малко по-търпими станаха. Това е правилният начин да се научиш. Но ако някой дето наистина разбира от звук и смесване се изприкаже тука, ще е още по-добре Преслушах edit-а - тоя път fill-овете едва се дочуват Много тихи си ги направил. Wah се чува, де, и си е сполучлив, но ги усили пущините. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 17, 2009 Автор Отговорено Юни 17, 2009 Финален микс ... Strike Again Край! Не го попипвам повече с ла...на пръчка то няма оправия иначе... Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Значително по-затоплен и обемен звук. Продължавай да го развиваш Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 екстра жалко,че аз нямам време да си погледна дървото,че и аз да направя нещо новичко.Такива изпити са ме напънали като сутришно Л.Й.О Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 батка, не лъжи ами признай че си откраднал траковете от студиото...майтапа настрана, ама тва си е доста сериозна работа!!! евала за усилията - направо къртиш мивки и фаянски всякакви ;) Цитирай
Такинса Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Много добре ,търсим втори китарист , случйно да си от София ??? Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Тука и хора с познания по география имало Сега ако се намери някой да ми оправи и колата Цитирай
Nel4o_84 Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 тази песен е готина защото е свирена от диези във стотичен тон Цитирай
inqubus Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 А сега де?! Забравих да пиша за кавъра - браво, много добър! Цитирай
Recommended Posts