Ивелин Отговорено Юни 18, 2009 Автор Share Отговорено Юни 18, 2009 ОК де, ама толкова ли няма някой, който да има тая Yamaha Motif Rack и да ми прати software и малко обяснения - ше почерпа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lesli Отговорено Юни 19, 2009 Share Отговорено Юни 19, 2009 Аз ги имам всички тези неща, и какви ли не още.Така като гледам сам мога да направя 2-3 страници в отдел "Продавам".И то за едното хоби.И помагам на всички по всевъзможен начин,защото се оказва,че тези неща не ми служат за нищо.Така,че може да опиташ.И не само ти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 19, 2009 Share Отговорено Юни 19, 2009 ^ Добре, ти защо смяташ, че има нещо особено в подкарването по искания от теб начин точно на тоя Мотиф Рак? Дали ще е той или който и да е друг модул, технологията е една и съща и ще работи. Вече я описах - от компа МИДИ кабел, за да мяташ ноти в модула, от модула аудио жица, за да мяташ аудио сигнала в такъв трак в хоста. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lesli Отговорено Юни 19, 2009 Share Отговорено Юни 19, 2009 Аз лично много съм съгласен с Модераторът.Проблемът е в USB ,защото се налагат настройки.Затова при възможност се слага обикновен миди-кабел.Няма нужда от никакви софтуери,драйвери ,или каквото и да е друго.В CUBASE се дефинира в случая"instruments definitions YAMAHA MOTIF RACK ES" , и модулът лъсва целият на екрана. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Юни 19, 2009 Автор Share Отговорено Юни 19, 2009 Т'ва беше идеята - да разбера как да бачкам с т'ва USB! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 19, 2009 Share Отговорено Юни 19, 2009 RTFM, както се казва. Никой не може да ме убеди, че в упътването не пише за какво се ползва ЮСБ-то! Може да няма точните настройки клик по клик за всеки хост под всеки ОС, но поне ще пише за какво може да се ползва... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Юни 20, 2009 Автор Share Отговорено Юни 20, 2009 Добре, ако е само за банки и т.н. защо ми излизат input и output в Cubase-а? Едва ли е просто така... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 20, 2009 Share Отговорено Юни 20, 2009 Айде прочети си страница 16 от упътването и особено второто абзац-че на страница 17 горе вляво! Ако не пише каквото ти трябва ще ти купя още един Мотиф! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stevie wonder Отговорено Юни 20, 2009 Share Отговорено Юни 20, 2009 ^ Аз съм сигурен,че не пише каквото трябва (Ивелине бързо скъсай страницата ) ,а ти Модератерю ,поръчвай клавирче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
soundhouse Отговорено Юни 24, 2009 Share Отговорено Юни 24, 2009 А, иначе това модулче става ли за нещо? т.е. за какво става? Харесва ли ви? Интересувам се, защото се чудя дали да не си взема такова като добавка към другите ми клавири. Ще ви бъда благодарен, ако кажете кои са му акцентите и кои минусите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts