johniebgood Отговорено Септември 29, 2009 Автор Отговорено Септември 29, 2009 @Telerig браво!!! Отвя ми плявата направо! И защо си писал излагация, единственият проблем е, че си отишъл по- в "Тото", от колкото в класическия фънк, ама лошо н'еа. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 @Telerig Много ми хареса, супер Цитирай
Telerig Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 (Редактирано) ейй...пичове какво ме направихте вие бе чак се осрамих мноого съм далече от истината... намислих си някакви елементарни фрази и опитах да ги изсвиря, обаче така и не можах чисто да го направя, колкото и да се мъчих...та техниката ми хич не я бива, както е писал Heartman... и затова си писах излагация щото се ядосах на себе си - да поясня за jonnie...ама както и да е това са подробности важен е джема - супер много се кефя, че ви е харесало! Поздрави на всички... п.п. участието на Ивелин е феноменално ... просто кърти отвсякъде Редактирано Септември 29, 2009 от Telerig Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Краднах си една чудесна хватка, мерси за мериала Телериг Цитирай
Telerig Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Краднах си една чудесна хватка, мерси за мериала Телериг хахах...веднъж и аз да върна жеста като подръпвам от Кольо разни работи трябва да ми я покажеш някой път да си я запомня Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 14, 2012 Отговорено Януари 14, 2012 Скъсах парва струна, нямах резервна и поставих втора на нейното място! Малко ме изнерви ситуацията, зарязах блуса и реших, да си намеря нещо по-душманско... Щурчо не пуска нищо ново и отново се разрових в по-старичките джемове! Вече съм по-спокоен.... 1 Цитирай
Recommended Posts