Yo The Real Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 (Редактирано) Наскоро се регистрирах и мислех да е само за да видя каква китара да си взема, но реших да се навъртам от време на време. 1) (Почти) Навсякъде се пиша YoTheReal или Yo The Real, но ако някъде имам по-стар акаунт по едно време бях и Y0 TH3 R34L. Все същия ник с различни разновидности. 2) 13 години. 3) Начално. 4) Китара скоро ще започвам да се уча, както и вокал. 5) Thrash и Neo (Nu, но думата Нео ме кефи повече ) Metal. Също и съвсем малко Punk. 6) Кърк Хамет главно. 7) Нищо нереализирано свързано с музиката. Както виждате съм малък и тепърва започвам да се занимавам с друго освен слушане на музика. 8) Футбол, компютри (софтуер, форуми и т.н.)... и доста други неща. Също съм доста педантичен когато става дума за граматика. 9) Не особено срамежлив и голям дразнител (и не го казвам, защото е "модерно при тийновете"... наистина много дразня хората). А да - казвам се Йоан. Редактирано Юни 15, 2009 от Yo The Real Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Много приятно ме впечатли представянето ти! Толкова много завършени и добре написани мисли в главата на един толкова малък "дразнител"! Да се кефиш, ей! И да не забравяш, че си във ваканция и е повече време за игра, отколкото за форуми! Успехи Цитирай
Stoyansky Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 (Редактирано) ^Мен пък ме подразни.. Редактирано Юли 22, 2009 от Stoyansky Цитирай
Recommended Posts