fernandes Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Здравейте! Имам POD XT на Line6. Реших да купя и инсталирам POD Farm. Купих го, регистрирах го и т.н. Но след като го инсталирам, не разпознава устройството Даже в pop-up прозорчето, което се появява при зареждане ( и в което пише, че не разпознава Под-а), POD Xt не фигурира като опция Инсталирах последният релийз (1,11 мисля). Някой има ли идея какъв може да е проблема? Мерси! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 ман на мене ми идва едно нещо наум, там имаше неква хава да не свъзваш интерфейса преди да си инсталирал софтуера и после то ти казва кога да го плъгнеш, другото е си виж УСБ-то дали прави връзка , пробвай друго Цитирай
MrDeath Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Крива работа е. При мен е същата работа. Не съм си купувал фермата, но с фрий хавите и при мен е така. Уж се ъпдейтна, но и при мен не го разпознава като устройство. Също и при мен не дава моя модел като опция. Общо взето "голям праз", но щом си дал пари вече е друго. Споделям просто, за да знаеш, че не си единствения (ако това би те успокоило до някъде). Това относно свързването на юесбито няма такъв филм, така си пише, но не е от там проблема. Иначе не можах и да намеря отговор на проблема из форумите на лайн 6, но не съм и търсил много. Поразрови се и може да намерш. Успех!!! Цитирай
Marshall Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Пробвай с друг УСБ кабел. Понякога има резултат. Цитирай
Recommended Posts