Slipaway Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 Ммм вчера ей така за експеримента (колкото да пробвам камерата), записах 2 мои доста любими песни, които би трябвало да са познати на хората, които слушат групи от последната генерация дет метъл (надявам се да има достатъчно такива във форума). Звукът не е много хубав, свиренето ми също (сравнено с на повечето китаристи тук де), но ей така реших да споделя :] http://www.youtube.com/watch?v=1Y9sSPvY2uI http://www.youtube.com/watch?v=5o93H8ThSqw Тея дни може и да запиша още, ако не ме домързи Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Според мен се справяш много добре Щом свириш със софтуер спокойно можеш да постигнеш и по-добър звук в записа. Продължавай все така . Успех! Цитирай
Slipaway Отговорено Юни 14, 2009 Автор Отговорено Юни 14, 2009 (Редактирано) Хаха то на мен проблемът ми е хардуера за момента. Компа ми е праисторическо животно, саунд картата му също, звукът излиза през някви 5 ватови колонки деректно в микрофона на камерата, тей че пак е доволно. Очаквам в близките месец-два да си взема лаптоп, някъв USB китарен модул и евентуално някакво по-сериозно кубе след тва и тогава ще работя по звука Редактирано Юни 14, 2009 от Slipaway Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 (Редактирано) Те го баче Slipaway.. от Слипнот мина на метълкор, че от кора зариби на неодет Аз съм readonly, засякохме се с тебе в mIRC-ата още през ония времена, когато LP не бяха чак такива пи***и.. ше съм изненадан ако ме помниш, но както и да е. hint: nu-metal nu-pogodi :р Усили повече китарата когато записваш така - вижда се, че следваш доста плътно, но midi-то е на преден план и вговнява. И пробвай нещо на Bleeding Through докато си с дебели жици в B, че Каубоите - яки са, ама са доста семпли. Редактирано Юни 14, 2009 от KeRRANGKid Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Много малко групи от този стил са наистина яки (добри, различни). Повечето са адски еднакви и не можеш да направиш разлика коя точно слушаш, ако ги прелистваш за пръв път. Упех в свиренето, но предпочитам да жив запис с банда. Нещо което тук в този форум се случва от дъжд на вятър. Даже тия природни явления са по-чести. По-скоро от прецесия на прецесия Както и да е. Добре свириш. Продължавай с още по-добро свирене и събери авери. Цитирай
Slipaway Отговорено Юни 15, 2009 Автор Отговорено Юни 15, 2009 Те го баче Slipaway.. от Слипнот мина на метълкор, че от кора зариби на неодет Аз съм readonly, засякохме се с тебе в mIRC-ата още през ония времена, когато LP не бяха чак такива пи***и.. ше съм изненадан ако ме помниш, но както и да е. hint: nu-metal nu-pogodi :р Усили повече китарата когато записваш така - вижда се, че следваш доста плътно, но midi-то е на преден план и вговнява. И пробвай нещо на Bleeding Through докато си с дебели жици в B, че Каубоите - яки са, ама са доста семпли. Хаха помня те, помня те! Доста време мина от тогава, а онази епоха си беше велика! Иначе за записа да прав си, но го усетих как е след като го записах и ме домързя пак хаха. За следващите ще ги следя тези неща повече. Ти иначе как си, кво става с теб? Пиши ми някво ЛС! На всички други благодаря за положителните мнения Цитирай
Recommended Posts