alexander anev Отговорено Юни 14, 2009 Автор Отговорено Юни 14, 2009 Стояне благодаря ти за бързия отговор,както и на останалите темата може да се трие Цитирай
Stoyansky Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Айде, дано скоро я видим във ФУКНЯ. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 защото Epiphone e дъщерна компания на Gibsonи има общо с оригинала колкото и другите копия .. Цитирай
Stoyansky Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 (Редактирано) че няма да е като Гибсън, няма да е. но би трябвало да е по-качествено от harley benton например. Редактирано Юни 14, 2009 от Stoyansky Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 Здравейте, колеги! Темата е стара, но все пак за мен е актуална. Купихте ли китарката? Бива ли я или е "само за стената"?! На мен също ми се иска да я пробвам.... Звука сигурно не е лош, но дали ще ми пасне инструмента!? Цитирай
Recommended Posts