Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!Понеже :headbang: почнах много да се навивам за китара...и понеже любимия ми музикант е B.B. King а той е китарист искам да си взема Лусил и искам да Ви попитам къде в София се продава(модела разбира се,не точната бройка) защото гледах в един бг сайт,но я имат само онлайн...ако някой знае някакво инфо да пише!

Отговорено

Мисля, че 335-ицата беше около 3-4 бона. Иначе червената все още си е там, но е продадена. Изтекоха ми очите оня ден.

Отговорено

Като ходих до фактор да видя за какво става дума, питах единия от управителите как стоят нещата с поръчките за гибсън и епифон, и ако поръчам китара за колко време ще стане хавата. За жалост поръчки все още не могат да се правят, тези китари са пробна партида, опипват пазара дали въобще ще потръгне.

А иначе баш тоя модел на епифон го няма там.

Отговорено

Оня ден попаднах на http://audiolux.info/, които се кълнат, че са официален партньор на Гибсън в БГ. Все още, обаче, няма ценова листа или списък с модели. Ще трябва да почакаме май.

Отговорено (Редактирано)

^ от това разбирам,че китарата е гибсън модела,копие като този,на който B.B. King свири...ако е така(както съм си го превел) ме устройва :wallbash:

Редактирано от alexander anev
Отговорено
Здравейте!Понеже :wallbash: почнах много да се навивам за китара...и понеже любимия ми музикант е B.B. King а той е китарист искам да си взема Лусил и искам да Ви попитам къде в София се продава(модела разбира се,не точната бройка) защото гледах в един бг сайт,но я имат само онлайн...ако някой знае някакво инфо да пише!
Отговорено

то хубаво ще си я взема,ама дали ще пристигне и дали е гибсън,както съм си го превел или е копие на гибсън,щото ако е копие,май не си заслужава много?

Отговорено (Редактирано)

Копие е и си заслужава, защото Epiphone e дъщерна компания на Gibson. Няма причина да не пристигне.

Редактирано от Stoyansky