alexander anev Публикувано Юни 13, 2009 Публикувано Юни 13, 2009 Здравейте!Понеже почнах много да се навивам за китара...и понеже любимия ми музикант е B.B. King а той е китарист искам да си взема Лусил и искам да Ви попитам къде в София се продава(модела разбира се,не точната бройка) защото гледах в един бг сайт,но я имат само онлайн...ако някой знае някакво инфо да пише! Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 Взимаш си Гибсън 335 от Фактор,правиш му лек мод и имаш Люсил.. Цитирай
stevie wonder Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 че те продават ли я ? а и колко ли струва ? за Гибсън ли става въпрос или за Епифон ? Цитирай
Icarus Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 Мисля, че 335-ицата беше около 3-4 бона. Иначе червената все още си е там, но е продадена. Изтекоха ми очите оня ден. Цитирай
alexander anev Отговорено Юни 14, 2009 Автор Отговорено Юни 14, 2009 а това? http://www.visiarts.net/catalog/product_in...6104f4eec8d94a6 само че е по нета...ако беше в магазин да се види... Цитирай
Icarus Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Като ходих до фактор да видя за какво става дума, питах единия от управителите как стоят нещата с поръчките за гибсън и епифон, и ако поръчам китара за колко време ще стане хавата. За жалост поръчки все още не могат да се правят, тези китари са пробна партида, опипват пазара дали въобще ще потръгне. А иначе баш тоя модел на епифон го няма там. Цитирай
Trysth Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Оня ден попаднах на http://audiolux.info/, които се кълнат, че са официален партньор на Гибсън в БГ. Все още, обаче, няма ценова листа или списък с модели. Ще трябва да почакаме май. Цитирай
alexander anev Отговорено Юни 14, 2009 Автор Отговорено Юни 14, 2009 ето я във френски сайт където цената е толкова колкото в българиския онлайн сайт...може пък и толко да струва? http://www.leadguitars.fr/desart.php3?ART=112 Цитирай
billymilano Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Modèle signature copie de la version originale de Gibson. Цитирай
alexander anev Отговорено Юни 14, 2009 Автор Отговорено Юни 14, 2009 (Редактирано) ^ от това разбирам,че китарата е гибсън модела,копие като този,на който B.B. King свири...ако е така(както съм си го превел) ме устройва Редактирано Юни 14, 2009 от alexander anev Цитирай
джани Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Здравейте!Понеже почнах много да се навивам за китара...и понеже любимия ми музикант е B.B. King а той е китарист искам да си взема Лусил и искам да Ви попитам къде в София се продава(модела разбира се,не точната бройка) защото гледах в един бг сайт,но я имат само онлайн...ако някой знае някакво инфо да пише! Цитирай
Stoyansky Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 вземи си я от visiarts.. специално тази китара няма надценка. Цитирай
alexander anev Отговорено Юни 14, 2009 Автор Отговорено Юни 14, 2009 то хубаво ще си я взема,ама дали ще пристигне и дали е гибсън,както съм си го превел или е копие на гибсън,щото ако е копие,май не си заслужава много? Цитирай
Stoyansky Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 (Редактирано) Копие е и си заслужава, защото Epiphone e дъщерна компания на Gibson. Няма причина да не пристигне. Редактирано Юни 14, 2009 от Stoyansky Цитирай
Recommended Posts