rinti Публикувано Юни 11, 2009 Share Публикувано Юни 11, 2009 Първо да се извиня не бях сигурен за къде е темата ама ако не е за тук правилните хора ще е преместят .Искам да попитам къде има такива магазини Конрад скоро ще ходя до Пловдив и разбрах че там има но още по скоро ще ходя в Стара Загора(утре)и да попитам там имат ли магазин или евентуално Велико Търново-защото там уча или пък Хасково-аз съм от там ама не ми се вярва щях да знам. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Юни 11, 2009 Share Отговорено Юни 11, 2009 Кажи какво ти трябва конкретно, може да го има и в други магазини, не само в Конрад. Пък за Конрад не се сещам за някакво инфо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Юни 11, 2009 Автор Share Отговорено Юни 11, 2009 Ами поялниче тинол... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Юни 11, 2009 Share Отговорено Юни 11, 2009 В Русе има и даже съм редовен клиент Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Юни 11, 2009 Автор Share Отговорено Юни 11, 2009 E ама нека да е за посочените градове.Че Русе ми идва далече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ludmata Отговорено Юни 11, 2009 Share Отговорено Юни 11, 2009 Виж Комет, мисля, че имаха магазин в Пловдив, правят доставки от фарнел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 11, 2009 Share Отговорено Юни 11, 2009 Абе къде е тоя магазин Комет в Пловдив!? Конрад, Викиват, Кузмов Електроник, ок...ама тоя Комет нещо ми бяга?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MARK B Отговорено Юни 11, 2009 Share Отговорено Юни 11, 2009 Абе къде е тоя магазин Комет в Пловдив!? Конрад, Викиват, Кузмов Електроник, ок...ама тоя Комет нещо ми бяга?! В Капана.Ще питаш и ще го намериш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=42790&hl= Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 Виж Комет, мисля, че имаха магазин в Пловдив, правят доставки от фарнел В комет поялниците са скъпи. Започват от 50тина нагоре. Освен това нещо не ми вдъхват много доверие като за маркови поялници. От Фарнел още по-скъпи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 Във Велико Търново на доста централно място има един магазин Интеграл, където има повечето необходими неща за самоделна електроника Намира се на платения паркинг над старите хали - в момента Happy. Ако не знаеш кое са старите Хали - те са точно срещу "Улицата". Това вече трябва да го знаеш, щом учиш в Търново Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 (Редактирано) Намерих и Комет А иначе Конрад се намира на кръстовището на бул. България с ул. Победа - доста известно кръстовище в Пловдив, дори и да не знаеш къде е, всеки може да те упъти. Редактирано Юни 12, 2009 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MARK B Отговорено Юни 12, 2009 Share Отговорено Юни 12, 2009 Намерих и Комет А иначе Конрад се намира на кръстовището на бул. България с ул. Победа - доста известно кръстовище в Пловдив, дори и да не знаеш къде е, всеки може да те упъти. В Conrad има наистина богат избор но 99,9% от техниката е CHINA и поялниците, за които говорихме нямат дълъг живот,но един поялник купен от там е още жив 4-5 години. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ludmata Отговорено Юни 13, 2009 Share Отговорено Юни 13, 2009 Много зависи от бройката Aз имам поялник 30В китайче оттам и го ползвам вече над година, купих си един маломощен 20В с тънка човка за по финна работа и изкара около 2 часа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Юни 14, 2009 Share Отговорено Юни 14, 2009 (Редактирано) Ето сайта на "Млад конструктор". Имат електронен магазин, от който можеш да поръчаш всичко! Пращат с куриер. УСПЕХ! ПОЯЛНИЦИ: http://constructor.bg/shop/default.php?cPa...e77bddf25d42bc7 Магазин: http://www.constructor.bg/shop/ Редактирано Юни 14, 2009 от dandilov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts