The_new_guy Публикувано Ноември 1, 2005 Публикувано Ноември 1, 2005 Здравейте всички Като за начало да се представя.Казвам се Лазар и съм от Русе.На 28 имах РД.Отдавна искам да се науча да свиря на китара и сега ми се отдава възмойност.Много ме влече.Проблема е, че от Русе няма от къде да си купя Та като за начало ако може да помоля някои да даде съвет какво да правя.Май пропуснах да спомена, че съм на 15.А парите с които разполагам са около 100-130 лв.Най-вероятно малко ви затруднявам със съветите :wall: Ами благодаря предварително Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Потърси по форумите и по-специално в този за обяви - продават се доста китари втора ръка, повечето на добри цени. Може и ти самият д апуснеш обява. PS: Младеж, да не те стресирам, но в ника ти има лек намек за хомосексуализъм. Цитирай
Begemot Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Потърси по форумите и по-специално в този за обяви - продават се доста китари втора ръка, повечето на добри цени.Може и ти самият д апуснеш обява. PS: Младеж, да не те стресирам, но в ника ти има лек намек за хомосексуализъм. Много често допускана грешка :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Цитирай
The_new_guy Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Отговорено Ноември 1, 2005 Ами като съм си писал ника ОПРЕДЕЛЕНО не съм инал тва предвид В речника не пише ништо за...както и да е.Ще намеря начин да го сменя.Та по въпроса...както казах съм в самото начало.Например тва добре ли е: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=5577 Само остава проблема, че живея в Русе.Ако вие знаете някакъв начин да си я купя, моля кажете. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 зимай китарата екстра са тези кремонки. имах преди години такава и много ме е яд че я продадох :wall: Цитирай
yuli Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Ми най-лесната работа е да си купиш с наложен платеж..... Цитирай
The_new_guy Отговорено Ноември 2, 2005 Автор Отговорено Ноември 2, 2005 Аха.Много благодаря за инфото Само да питам...като гледах по обявите има6е такива китари за по 45-50 лв.Просто за мен 50 лв не са малко Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 2, 2005 Отговорено Ноември 2, 2005 И аз съм от Русе. Върви в НУИ (Музикалното дето му викат) и във фоайе-то има табло с обяви. Продават се доста инструменти. Може да ти излезе късмета!!! Другия вариант е в подлеза на СБА - има сек'ви талпи, включително и ужасно скъпи. Мен ако питаш втора ръка кухарка и 50 лева са й много, защото има нови Кремонки по 100-тина. А инак в ел-ката е истината, ама с тоя бюджет ще ти е много трудно, ако не ти я подарят... Цитирай
Guest Отговорено Ноември 2, 2005 Отговорено Ноември 2, 2005 Брех, много хора станахме от Русе Трябва да си направим една сбирка на форума в нашия град :hello: И аз отначало имах толкова пари. Случих обаче на (сравнително) свястна електрическа орфейка, която си взех от подлеза на СБА-то. Преди това свирих на една чужда кухарка. А свястна акустична в подлеза пък не съм намирал. Поразтърси се, някой приятел ако има акустичка която не ползва и може да ти я даде, свири си на нея, а пък като събереш повече пари, си купи свястна електрическа и се учи на нея. Това е моето предложение. А, и ходи на уроци задължително Цитирай
fluti Отговорено Ноември 2, 2005 Отговорено Ноември 2, 2005 /оффтопик Еее, и аз съм от Русе, само че живея в София... Цитирай
mengel Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Не се притеснявай да пазаруваш и от форума. Дори и офертата да е от София, можеш да се разбереш да ти я качи на автобуса за Русе, ати пращаш парите по пощата със запис. Аз 7 години свирих с един Орфей, който придобих чрез бартер за 10 железни колички Мачбокс, тъй че ако имаш мерак давай смело Цитирай
NitroBGA Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 вземи от някой назаем първо да видиш какво е, ако не си свирил Цитирай
Recommended Posts