Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,приятели,

Скоро ще излезе първият ми авторски албум,изсвирен и записан изцяло и само с бас-китара и ритъм-секция.

Пускам това съобщение именно в този форум защото причината за неговото издаване в голяма степен е породена от вашите мнения и отзиви относно моята музика.

Благодаря на всички колеги музиканти от форума,които ме подкрепиха и ми помогнаха с ценни идеи и препоръки. :cheers: :hello: :virtuoz:

http://thelandofthedragons.tripod.com/

Отговорено (Редактирано)

Успех !!!! Като те знам, в главата ти има музика поне за още 50-ина албума , така че нека ти върви по вода :))))

:blink::blink::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Редактирано от DeathZone
Отговорено
Поздравления Geo :blink: . Знае ли се точната дата на излизане на албума и как ще се разпространява ?

Най-вероятно ще е след около 10-15 дни и още не знам как ще се разпространява,но ще ви държа в течение.

Отговорено
Желая ти успех!

Поздравления :blink::bravo:

Потърси изява навън!

Благодаря много ще видим какви съм ги изср..... :bravo:

Отговорено
Да..... Супер новина е това! Успехи пожелавам и аз! Дръж ни в течение за развитието по темата! :bravo:

Ще ви държа в течение .Нали за това е този форум-за да се подкрепяме взаимно :blink: .

Отговорено
Успех !!!! Като те знам, в главата ти има музика поне за още 50-ина албума , така че нека ти върви по вода :))))

:blink::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::)

Благодаря ти Роска,ти си един от основните "виновници" за излизането на този албум.Сам едва ли бих се навил да го издавам. :blink::) :hello:

Отговорено
Поздравления и пожелания за успех и от моя страна! В очакване съм да чуя! :blink:

Благодаря ти за вниманието.Откъсите са в сайта,който съм дал. :bravo:

Отговорено

Нямам какво да кажа, освен колко много ме е яд, че още не съм си накупил достатъчно записваческа техника, за да допринеса и аз.

Също така и че съм особено горд от факта, че съм имал честта (макар и за малко) да свиря с Гео. :blink:

Отговорено

Оооо забравих , ако може искам да си купя още докато е топъл топъл , така че веднага да кажеш като вече може да се купува ..... За стойностна БГ музика си засужава да имаш оригинал ....