Geo Публикувано Ноември 1, 2005 Share Публикувано Ноември 1, 2005 Здравейте,приятели, Скоро ще излезе първият ми авторски албум,изсвирен и записан изцяло и само с бас-китара и ритъм-секция. Пускам това съобщение именно в този форум защото причината за неговото издаване в голяма степен е породена от вашите мнения и отзиви относно моята музика. Благодаря на всички колеги музиканти от форума,които ме подкрепиха и ми помогнаха с ценни идеи и препоръки. :hello: http://thelandofthedragons.tripod.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Ноември 1, 2005 Share Отговорено Ноември 1, 2005 Поздравления Geo . Знае ли се точната дата на излизане на албума и как ще се разпространява ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 1, 2005 Share Отговорено Ноември 1, 2005 Желая ти успех! Поздравления Потърси изява навън! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 1, 2005 Share Отговорено Ноември 1, 2005 Да..... Супер новина е това! Успехи пожелавам и аз! Дръж ни в течение за развитието по темата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Ноември 1, 2005 Share Отговорено Ноември 1, 2005 (Редактирано) Успех !!!! Като те знам, в главата ти има музика поне за още 50-ина албума , така че нека ти върви по вода ))) Редактирано Ноември 1, 2005 от DeathZone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Ноември 1, 2005 Share Отговорено Ноември 1, 2005 Поздравления и пожелания за успех и от моя страна! В очакване съм да чуя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2005 Поздравления Geo . Знае ли се точната дата на излизане на албума и как ще се разпространява ? Най-вероятно ще е след около 10-15 дни и още не знам как ще се разпространява,но ще ви държа в течение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2005 Желая ти успех!Поздравления Потърси изява навън! Благодаря много ще видим какви съм ги изср..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2005 Да..... Супер новина е това! Успехи пожелавам и аз! Дръж ни в течение за развитието по темата! Ще ви държа в течение .Нали за това е този форум-за да се подкрепяме взаимно . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2005 Успех !!!! Като те знам, в главата ти има музика поне за още 50-ина албума , така че нека ти върви по вода ))) Благодаря ти Роска,ти си един от основните "виновници" за излизането на този албум.Сам едва ли бих се навил да го издавам. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2005 Поздравления и пожелания за успех и от моя страна! В очакване съм да чуя! Благодаря ти за вниманието.Откъсите са в сайта,който съм дал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Ноември 1, 2005 Share Отговорено Ноември 1, 2005 Нямам какво да кажа, освен колко много ме е яд, че още не съм си накупил достатъчно записваческа техника, за да допринеса и аз. Също така и че съм особено горд от факта, че съм имал честта (макар и за малко) да свиря с Гео. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Ноември 1, 2005 Share Отговорено Ноември 1, 2005 Оооо забравих , ако може искам да си купя още докато е топъл топъл , така че веднага да кажеш като вече може да се купува ..... За стойностна БГ музика си засужава да имаш оригинал .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts