Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Стига, де...

Аз пък ще препоръчам Страдибергер.

Марката в случая едва ли е от решаващо значение.

Като изключим комплектите в МЕТРО "китара+кубе - 150лв", едва ли има марка, която да е непременно неподходяща за начинаещ.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено
Здр искам да свиря на ел китара,ак може да ми препоръчате някоя марка и нещо нз уроци как мога се науча :) ще съм ви благодарен,вече цъкнах тема купувам :) ,до сега съм чувал за стаг са добре за начинаещи но чакам съвети :).

Според мен лично, колкото и тъпо да звучи, най-добре иди по магазините и пробвай всички възможни китари от твоя ценови клас /дори да не купуваш/. Така ще можеш да си направиш лична предценка и ще си избереш китара, според твоя интерес.

Иначе всеки ще ти дава ненужни съвети, но най-добре е да идеш лично.

Ако питаш за моят съвет - Jackson.

Отговорено (Редактирано)

^Toва на последния ред беше поредния ненужен съвет, струва ми се :cheers2:.

Ако питаш мен - Gibson! :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

Squier мисля,че ще ти свърши добра работа на първо време.Да,не са най-добрите китари,но аз имам един и съм доволен.Пак повтарям,ако имаш пари вземи по-хубава китара-например Ибанез,Джаксън...марки колко щеш,както и вкусове...... :godbless:

Редактирано от Malcolm_Young
Отговорено (Редактирано)

Пак зависи от Squier-a. Примерно bullet/standard/affinity ще свърши работа, но има и аналогични модели на Richwood(~260-280лв. както и 380лв - полседния от явор, добре звучащ), career, washburn, yamaha, cort, dimavery, stagg и др., които не са по-лоши,а дори някои от тях са и осезаемо по-добри(макар и пак да е до бройка) като звук, на аналогични цени.

Затова още от самото начало на темата подканих да не споменаваме марки на китари, а евентуално да дадем насоки за ТИП китара. Иначе хем сме едностранчиви, хем правим реклама, макар и косвено.

Отговорено

Христо замина в почивка за две седмици в най-хубавия сезон за море. Ако още някой смята, че репченето във форум е проява на мъжество, да ми се обади, за да го пратя на курорт и него. Ако не знаете какво значи "До гуша ми дойде от скандали за нищо!", замислете се и ще ме разберете!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.