Evtim Djerekarov Отговорено Юни 9, 2009 Отговорено Юни 9, 2009 (Редактирано) Стига, де... Аз пък ще препоръчам Страдибергер. Марката в случая едва ли е от решаващо значение. Като изключим комплектите в МЕТРО "китара+кубе - 150лв", едва ли има марка, която да е непременно неподходяща за начинаещ. Редактирано Юни 9, 2009 от Evtim Djerekarov
horsefucker Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 Здр искам да свиря на ел китара,ак може да ми препоръчате някоя марка и нещо нз уроци как мога се науча ще съм ви благодарен,вече цъкнах тема купувам ,до сега съм чувал за стаг са добре за начинаещи но чакам съвети . Според мен лично, колкото и тъпо да звучи, най-добре иди по магазините и пробвай всички възможни китари от твоя ценови клас /дори да не купуваш/. Така ще можеш да си направиш лична предценка и ще си избереш китара, според твоя интерес. Иначе всеки ще ти дава ненужни съвети, но най-добре е да идеш лично. Ако питаш за моят съвет - Jackson.
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 (Редактирано) ^Toва на последния ред беше поредния ненужен съвет, струва ми се . Ако питаш мен - Gibson! Редактирано Юни 10, 2009 от Evtim Djerekarov
Malcolm_Young Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 (Редактирано) Squier мисля,че ще ти свърши добра работа на първо време.Да,не са най-добрите китари,но аз имам един и съм доволен.Пак повтарям,ако имаш пари вземи по-хубава китара-например Ибанез,Джаксън...марки колко щеш,както и вкусове...... Редактирано Юни 10, 2009 от Malcolm_Young
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 (Редактирано) Пак зависи от Squier-a. Примерно bullet/standard/affinity ще свърши работа, но има и аналогични модели на Richwood(~260-280лв. както и 380лв - полседния от явор, добре звучащ), career, washburn, yamaha, cort, dimavery, stagg и др., които не са по-лоши,а дори някои от тях са и осезаемо по-добри(макар и пак да е до бройка) като звук, на аналогични цени. Затова още от самото начало на темата подканих да не споменаваме марки на китари, а евентуално да дадем насоки за ТИП китара. Иначе хем сме едностранчиви, хем правим реклама, макар и косвено. Редактирано Юни 10, 2009 от Evtim Djerekarov
IgniteAll Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 Христо замина в почивка за две седмици в най-хубавия сезон за море. Ако още някой смята, че репченето във форум е проява на мъжество, да ми се обади, за да го пратя на курорт и него. Ако не знаете какво значи "До гуша ми дойде от скандали за нищо!", замислете се и ще ме разберете!
Recommended Posts