TextMaker Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 търся хора който могат да правят музиката на песента и да пеят,аз мога да пиша текстове в какъвто и да е стил... Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 На английски справяш ли се и ако да,на какво ниво? търся оригинални авторски текстове по зададена тема: -праисторически паметници, тайни и загадки, природни феномени, митология и древни религии Стила е Траш/Дет метъл. Музиката е готова. Цитирай
SandForGaara Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Grunge,Hardrock,Melodic Metalcore,Rock,Punk...това е що мога да свиря и пея..Свиря на китара , фендер булет с кубе , amp ефекти,Metalcore Overdrive дисторжан(ефект)...Нямам си обаче микрофон...Но надали ще съм свободен скоро , чак след 11 юли,пък и сам си пиша текстове... Цитирай
TextMaker Отговорено Юни 8, 2009 Автор Отговорено Юни 8, 2009 На английски справяш ли се и ако да,на какво ниво?търся оригинални авторски текстове по зададена тема: -праисторически паметници, тайни и загадки, природни феномени, митология и древни религии Стила е Траш/Дет метъл. Музиката е готова. ами по принцип на англииски мога но на ниско ниво... речника ми не е особенно голям... на българския ме бива, но ми се струва че на БГ за тея теми които искаш да бъде текста ще звучат леко смешно. Потъвам в дълбината на тъмнината, в пламъци обгърнат,вцепенен. Потъвам в безната на мъглата, в скалите на ада съм вкоренен. Горещо е, по жарта вървя с боси крака, няма спасение, няма изход от това. Горещо е,няма кой да ми подаде ръка, с железни вериги Дявола ме прикова. (ТОВА Е НЕЩО,което написах тука що за 5 мин, нищо особенно не е...) кажи кво мислиш... Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Благодаря за 5 минутния опит,но това не е никак по темата и е лееееко клише. И да ,на български никак няма да стане с тия текстове. Благодаря за опита все пак! Успех! Ето един пример как изглеждат текстовете, които съм написал досега за тоя проект. Circles Far out of this world Behind the wall of sleep I found those circles Purposely erected stones Monoliths of faith Tombs of the human race Standing up right there Until the end of time Castenalaght Carrigagulla Knocknakilla Bononagh Circles Of Life Circles Of Death Circles Inside Us All We're Not Bound to Understand Far out of this world Behind the wall of sleep I'm standing in the circle Starring at the skies Millions of years Worlds within us all Cannot erase This what had been done Circles Of Life Circles Of Death Circles Inside Us All We're Not Bound to Understand Only The Stones Remain Eight Thousands Years back In Our Existence In A World Unknown, A Miracle Was Born Huge Megalithic Monuments Oldest Structures In The World Were Built To Stay And Still Remain Intact We Observe The Planet So Many Things We Don't Know We're Searching For Evidence How All This Had Been Done Civilizations Had Came And Gone But Only The Stones Remain Remains Of Ancient Cultures, There Had Been Dark Times Of Plagues And Deaths, That Times Had Seen It All Many Of Those Old Places, They Lay In Silence Now Unknown, Mysterious They Will Remain For Us We Observe The Planet So Many Things We Don't Know We're Searching For Evidence How All This Had Been Done Civilizations Had Came And Gone But Only The Stones Remain Цитирай
Skumata Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Това малко на шега, нещо което съм писал преди 15 години: *** Събудих се внезапно снощи сред кръв и черни скорпиони. Чаршафите с червени лиги, разкъсани и слуз воняща... Раздвижих бавно пръсти, току да се уплаша и гледам че краката ми превърнали се в каша. Коремът ми разяден, клокочи и разлага, паяци пълзящи в кървавата влага... Цитирай
TextMaker Отговорено Юни 8, 2009 Автор Отговорено Юни 8, 2009 Това малко на шега, нещо което съм писал преди 15 години: *** Събудих се внезапно снощи сред кръв и черни скорпиони. Чаршафите с червени лиги, разкъсани и слуз воняща... Раздвижих бавно пръсти, току да се уплаша и гледам че краката ми превърнали се в каша. Коремът ми разяден, клокочи и разлага, паяци пълзящи в кървавата влага... Да въобще не е в твой стил това което съм написал,но не е и в мой стил ... много е мрачно,писимистично това което си написал... мисля че ще мога да го постигна,добих представа за какво става дума но ти искаш англииски така че няма да стане ... П.П. Все още ако някой търси текстове да ми пише Цитирай
pexanat Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 търся хора който могат да правят музиката на песента и да пеят,аз мога да пиша текстове в какъвто и да е стил...ами мога да правя музика по всякакви текстове,скайпа ми е: pexanat,a gsm; 0884512221,ако имаш интерес пиши,зависи и в какъв стил искаш Цитирай
Recommended Posts