Jump to content
Българският форум за музиканти

Продуценти и компании


Recommended Posts

http://www.bamp-bg.org/

 

„Музикалният сектор и държавата - проблеми, добри партньорски практики и стратегически приоритети” е темата, която ще бъде дискутирана между представителите на гражданския сектор в сферата на музиката - БАМП и основните дружества за колективно управление на права - Музикаутор и Профон, както и на видни творци, композитори, музиканти, изпълнители и продуценти от страната и региона

 

От 4-ти до 6-ти юни 2009, София за четвърти път ще се превърне във форум за музикалния бизнес от Югоизточна Европа и целия свят. И тъй като събитието е вече фактор сред музикалните среди, то дава добра възможност за съвместна изява на представителите на музикалната общност в България и на Съвета за защита на интелектуалната собственост към Министерството на културата. В духа на своята добра традиция SeeMe предоставя интерактивна среда за добрите европейски практики и бизнес модели и използва всяка възможност за споделяне на положителен практически опит, включително в отношенията държава – граждански и бизнес структури, работещи в сферата на музиката.

За музикалния сектор на България стратегическото партньорство с държавните институции в рамките на Съвета за защита на интелектуалната собственост е от решаващо значение за изграждането на устойчива държавна политика за закрила на авторското право и сродните му права.

 

Това сътрудничество ще бъде представено в рамките на SeeMe чрез дискусия, в която няма да бъдат спестени нито проблемите, нито успешните инициативи, като бъде подчертана нуждата от политическа приемственост за съхраняване на ефективната обратна връзка. България има какво да покаже като принципи на взаимодействие и добри практики между креативния сектор и държавата на своите партньори от балканските страни, а SeeMe ще бъде за пореден път територията на тази ползотворна комуникация.

 

Панелът ще се състои на 4 юни от 14 до 15 часа в зала Тържествена на централния военен клуб.

Акредитация за панел

„Музикалният сектор и държавата - проблеми, добри партньорски практики и стратегически приоритети”

 

Ако желаете да посетите панела, в който ще се дискутират стратегическото партньорство на музикалния сектор на България и държавните институции в рамките на Съвета за защита на интелектуалната собственост, а нямате акредитация за SeeMe, моля попълнете този формуляр.

Ако имате регистрация за конференцията на SeeMe, моля само да отговорите дали желате интервю с някой от участниците в панела.

 

Кога: 4 юни 2009 /четвъртък/

Къде: Централен военен клуб, София

Час: 14.00 – 15.00 ч.

Ще се радваме на Вашето присъствие!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

готино изглежда тва инфо. така, професионално е предложено. гледам пуснато е във форума днес, а събитието е било вчера. може би това поместване на мтериалчето тук се дължи на концепция или трик от страна на организаторите да съобщят, че остават още един / и половина ден и който не си е купил билет за евентите на конференцията, моля да заповяда.

 

или пък да се направи достояние на кандидат продуцентите, че съществува оганизация бамп и ако желаят могат даа станат членове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това вече се е състояло - какъв е резултатът?

 

Някой да знае къде е отразен ходът на дискусиите, до какви заключения се е стигнало, какво е било прието? Или поне резюмета на по-интересните презентации иизказвания?

 

На сайта на БАМП (уж главен съ/организатор на проявата) няма нищо ново от април насам. Другаде някъде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Музикалният сектор и държавата - проблеми, добри партньорски практики и стратегически приоритети
:)

На всеки е ясно ,че държавата БГ не функционира,стратегическия приоритет е подрастващото поколение да слуша ориенталски ритми (гьобеци) ,с текст за ферарита и голЕма пачка - идеалните малоумни консуматори ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

български музикални продуценти

какво значи???

 

кючеците към турската или към сръбската продукция да ги броим.?

естрада към френската и л и к ъ м и т а л и а н с к а т а ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия събраха пари от радиата и дискотеките,разпределиха си ги,сега искат и от i-net потребителите да събират,сякаш някой ще им изтегли смотаните песни...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.