carnalsoul Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 питаш ли ги китаристите кво им е на пръстите ако има ръкавици за китаристи 1 комплект и за мен моля най - неприятното е когато с грубите от свирене пръсти скъсаш чисто новите финни чорапи на гаджето си Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Всичко в индивидуално. Аз свиря на китара от 15 години и НИКОГА не съм имал мазоли. Няма и да имам! Сега свиря на дръмс (вече 6 месеца), нямам мазоли и не планирам да имам... Цитирай
just_drummer Отговорено Юни 7, 2009 Автор Отговорено Юни 7, 2009 Значи тя кожата ми е загрубяла вече, защото близо 4 години се занимавам с това, НО понякога ми се получават малки и не толкова болезнени колкото дразнещи. Имам и другия момента, че доста обилно ми се потят ръцете и се случва да изпусна палка. На последната ми изява заради потни ръце 2 пъти в една песен . Не беше много яко Цитирай
Recommended Posts