OlolO Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 @emo_tion1 за трака и хубавите думи. Колкото до звукът... все още го търся. Въпрос на време и опити. @Tozi за хубавите думи и ценните съвети (като цяло в този форум). Съгласен съм за живото свирене (време беше), но фретлесът си е капризен инструмент и си иска по-специално отношение. Опитвам се да намеря някакво универсално звучене, с което да се впиша в по-голяма част от джемовете и същевременно да запазя (до колкото е възможно) характера на инструмента. Цитирай
Tozi Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 Най универсалното звучение е натуралното. Плъг анд плей и обираш лекичко високите да не джътка и скърца. (по мой вкус и опит) Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 14, 2011 Автор Отговорено Февруари 14, 2011 След почти 2 години време беше да се включа в собствения си джем, а и гледам че г-н Бицев, който не се вяска по форума напоследък ме е подканил да го направя.... и ето го специално за него А мисля че има още хора които могат да разнообразят джема с някое и друго интересно включване 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Март 27, 2011 Отговорено Март 27, 2011 (Редактирано) Супер джемче! Как не съм го забелязал до сега, за да го "изцапам" и него с моето извратено мислене! Не се отвориха повечето от линковете, но по-добре че да не "открадна" нещо...... Благодаря на emo_tion1! Грижи се за мераклиите! Редактирано Март 27, 2011 от kirilsat Цитирай
Tozi Отговорено Март 27, 2011 Отговорено Март 27, 2011 Раз два три - раз два три - раз два. Стандартен кючек! РБ Цитирай
kirilsat Отговорено Март 27, 2011 Отговорено Март 27, 2011 Леле-е-е! Тежката артилерия се намеси! Много кефиш, Tozi! Ще крадна някой пиниз от тебе! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 27, 2011 Автор Отговорено Март 27, 2011 (Редактирано) Радвам се, че и Тozi се включи Наистина това соло може да се използва като материал за написването на половин учебник по джаз импровизация Редактирано Март 27, 2011 от emo_tion1 Цитирай
Recommended Posts