Old_Shetarhand Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Епа пичое... това едни ирландци се накефили ни снимали ми дадоха клипчето днес... това е от бара дето свирим "Спайдър" . Последната серия ... след Смоук Он Дъ Уотър .... по принцип на края щехме още едно парче на биса да им изсвирим... но отсреща бандата почнаха... и щеше да е неколегиално Залитанията са от Алкохола.... а това че на затишието точно тръгна некфо ритъмче.... това е от горния клавир на пианиста ми без да иска закачил копченцето.... звука е кофти... картината също... то ирландеца късно е пуснал да снима.... преди това имаше още изпълнения... с езици по китарата и прочие простотии и циркаджийски номера... http://www.youtube.com/watch?v=UillL7dydhM епа сега критикувайте колко си искате позиорщината Цитирай
synchu Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Да не си объркал клипа ? Аз честно казано не разбрах/видях какво става ? Освен микрофония... Цитирай
RockoBG Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 АРе сега не е микрофония, казва се фийд бек - Джими Хендрикс го е измислил... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 2, 2009 Автор Отговорено Юни 2, 2009 e аз се извиних за качеството и на картината и на звука... се пак тук е раздел видео... качествените записи като има ще ги ъплоадна в Аудио и Авторско и прочие Цитирай
synchu Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Не бе, ман, аз съвсем сериозно си го помислих, че си объркал клипа или е станал някакъв фал при ъплоада и затова го написах, не като коментар на изпълнението ... Ам' сега както разбирам това си е и това е идеята... Цитирай
vhcs Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 ехехехех ..... ама изфукай се и на колко туристки вече успя да им обърнеш гащите Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 За справка: първия концерт на Вай в софия - бел джем, остър ботуш и червено сетренце Генчо, не знаех че си склонен да се маймуниш чак толкова Цитирай
Crimson Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Аз съм стилскал ръката на този убавец, хаха, на този виртуоз. Той ми знае името . Кажи им Евгени П.П. То бива море, алкохол, ама ти направо ме разбииии Цитирай
Telerig Отговорено Юли 4, 2009 Отговорено Юли 4, 2009 Хахаха много надъхана банда...ма що като съблече ризата и изведнъж спряха не знам да не се притесниха от продължението .... Цитирай
jocker Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Ама, хора, как да го намеря тоя бар Спайдър, искам да гледам гига с децата на живо, че сме за седмица в Несебър? Знае ли някой как се стига до Спайдъра? До кой хотел е? Цитирай
Recommended Posts