bulby Публикувано Октомври 28, 2005 Публикувано Октомври 28, 2005 Модела е Yamaha RBX260. Взех го на старо... (Цветът изглежда чувствително по-добре на живо) Като се има предвид скромната сума, която дадох за басчето - адски съм доволен ! 24 прагчета, много удобен гриф, тяло от елша и адаптер с много изчистен звук. Тялото е удивително леко, но пък тонът си има добър състейн, просто е малко по-искрящ т.е. повече среди и високи и по-малко ниски, но това, надявам се, се оправя с EQ камионче или сносен усилвател В момента струните браждят, но това е защото са прекалено близо до грифа, а и самият гриф май се нуждае от леко натягане. Мисля да сядам що-годе да ги понауча и аз тия слапове Цитирай
Лелдорин Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 (Редактирано) за какви гущери го взе? п.с.честито Редактирано Октомври 28, 2005 от Лелдорин Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 Честито!!! Със здраве да я ползваш!!!! Цитирай
bulby Отговорено Октомври 28, 2005 Автор Отговорено Октомври 28, 2005 Ами взех я за 220лв плюс 30лв за колан и калъф (мега-як уплътнен калъф от Conklin 7-string Groove Tools ) Цитирай
MDFk Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Честит да ти е и със Здраве да си го ползваш! Rock on! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Брат ми има следното чудовище : Същия е като 260-така , само дето има един адаптер в повече и има много яки среди . Цитирай
fracture Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 @Angermeans - честито и със здраве да си го ползваш p.s. все си мисля да си открием една тема, където всеки да се похвалва с какво ново се е сдобил - нов бас, кубе, колона ... Цитирай
7thString Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Някой ми беше пуснал абсурдния коментар, че тялото на тия басове било от някаква синтетика(пластмаса)... има ли вероятност да е вярно това? Цитирай
bulby Отговорено Октомври 29, 2005 Автор Отговорено Октомври 29, 2005 Едва ли, тялото наистина е учудващо леко, но тонът му е много добър и дървото си се усеща. За самият тон - за фънк е просто идеален, с много среди и грам мазане няма. Ама за съжаление на мен ми трябва по-плътен и "мрачен" тон, тъй че сигурно ще инвестирам в адаптери, камиончета и т.н. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Някой ми беше пуснал абсурдния коментар, че тялото на тия басове било от някаква синтетика(пластмаса)... има ли вероятност да е вярно това? НИКВА !!! Баса като го отваряхме да сменяме единия понтециометър с брат ми , под болчетата на капака определено беше дърво ... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Едва ли, тялото наистина е учудващо леко, но тонът му е много добър и дървото си се усеща. За самият тон - за фънк е просто идеален, с много среди и грам мазане няма. Ама за съжаление на мен ми трябва по-плътен и "мрачен" тон, тъй че сигурно ще инвестирам в адаптери, камиончета и т.н. Използвай EQ ... Махаш високите и си готов ... Цитирай
schejtan Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 реших да попитам какво мислите за моя инструмент ... тъй като съм сравнително много нов във форума просто да знам мнението ви и си викам да не отварям нова тема затова поства тука. Аз понеже съм от Добрич и най-близкия ми музикален магазин е във Варна ... че от там си го купих миналата година на 18 ноември (скоро има рожден ден хаха ) за около 500 лв. го придобих +колана и калъфа а ето го въпросния Washburn Bantam Series BX125 малко кофти е снимката но 20 мин вече търся и не мога да намеря по-сполучлива... кво'туи ...чакам мнения Цитирай
bulby Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Отговорено Ноември 1, 2005 Използвай EQ ... Махаш високите и си готов ... Ех, ако всичко беше толкова просто... дори аз щях да се науча да свиря Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Използвай EQ ... Махаш високите и си готов ... Ех, ако всичко беше толкова просто... дори аз щях да се науча да свиря Цитирай
Recommended Posts