Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

в момента завършвам консервата и почвам да търся някаде място в групичка , стилове - латино джаз, поп, ретро ,евъргрийни, дано някои прочете това съобщение., сериозен съм към това и имам професионален опит , мога спокойно да заявя че сам професионалист .

за повече инфо 0889590813 , китанов

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре пусни тема в раздел "Търсят се музиканти"! Темата ти тук е в разрез правилата и организацията на фоурма. Не се заяждам, просто искам да помогна.

 

Успех!

Марин

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Здравей казвам се Станислав Иванов от Русе ,свиря на тромпет ,на тенор от скоро .Работя на корабите от 2 години .Случайно в същия сайт си намерих работа ,желая ти късемт и на теб .В зависимост от групата може да се развиваш мног тук .В началото бях само трумпетист ,но на бързо включих клавир ,флюгел и сакс .Работим на Viking line,Silia line,Color line,Tallink .около10 кораба кажи речи .Стилове малко джаз,танга,валсове,латино.Има от всичко по малко .Групите с тромпет са на пръсти от 10 15 банди 3 сме с тромпет .Моята се казва Joyride ,ако ме изритат ще ти пиша .Хубаво е ако свириш на други иснструменти да го напишеш ,общо взето работата с тромпета е 30 процента чисто колкото и да се залагваме . Успех ти жалая ,ако те интересува нещо ми пиши на stas_jazz7@mail.bg Поздрави Стойчо Раднев от мен и той е от Русе

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.