lightwave8888 Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 в момента завършвам консервата и почвам да търся някаде място в групичка , стилове - латино джаз, поп, ретро ,евъргрийни, дано някои прочете това съобщение., сериозен съм към това и имам професионален опит , мога спокойно да заявя че сам професионалист . за повече инфо 0889590813 , китанов Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Най-добре пусни тема в раздел "Търсят се музиканти"! Темата ти тук е в разрез правилата и организацията на фоурма. Не се заяждам, просто искам да помогна. Успех! Марин Цитирай
stas_jazz7 Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Здравей казвам се Станислав Иванов от Русе ,свиря на тромпет ,на тенор от скоро .Работя на корабите от 2 години .Случайно в същия сайт си намерих работа ,желая ти късемт и на теб .В зависимост от групата може да се развиваш мног тук .В началото бях само трумпетист ,но на бързо включих клавир ,флюгел и сакс .Работим на Viking line,Silia line,Color line,Tallink .около10 кораба кажи речи .Стилове малко джаз,танга,валсове,латино.Има от всичко по малко .Групите с тромпет са на пръсти от 10 15 банди 3 сме с тромпет .Моята се казва Joyride ,ако ме изритат ще ти пиша .Хубаво е ако свириш на други иснструменти да го напишеш ,общо взето работата с тромпета е 30 процента чисто колкото и да се залагваме . Успех ти жалая ,ако те интересува нещо ми пиши на stas_jazz7@mail.bg Поздрави Стойчо Раднев от мен и той е от Русе Цитирай
stas_jazz7 Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Аз си намерих работа точно от тук Цитирай
Recommended Posts