Pwnzorafied Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Здравейте! От месец,месец и половина търся таблатура за солото на Тони Йомми на този концерт : .Много,ама много ще съм благодарен ако някой издири,или го направи (ух че съм нахалник ^^) тенкс. Цитирай
ianev_94 Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Ами, пич, то солото от този концерт е същото като на студийната(оригиналната) версия на песента от 1970 . Имаш ли Guitar Pro ? Ако имаш ще ти пратя таблатурата на песента, ако нямаш ще ти кажа откъде да го дръпнеш. Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Май 30, 2009 Автор Отговорено Май 30, 2009 Ами, пич, то солото от този концерт е същото като на студийната(оригиналната) версия на песента от 1970 . Имаш ли Guitar Pro ? Ако имаш ще ти пратя таблатурата на песента, ако нямаш ще ти кажа откъде да го дръпнеш. Ами,пич,то солото е различно от студио вершъна,слушай се.Аз знам студиото 100% Айомми,ама тва соло стига до лика където повтаря това: -15p12----- --------15- ----------- ----------- ----------- ----------- и после цък цък не моа го направя.Има доста разлика в солото(2рата част след слайда от 9 прагче до 14. Надявам се да съм бил ясен . Цитирай
TONY Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Имам официални табове на студийната версия и на една концертна. В гитар про малко се различава, понеже е вадена от някой домашен герой примерно, но пак е близо до оригинала. Концертната версия е базирана на студийната, като Тони Айоми си прави променки и импровизацийки. И както казва в интервюто към гитар уърлд от където са ми табовете - на всеки концерт солото е леко различно. Т.е. нещата не са написан на камък. Хвани основната мисъл и си импровизирай около нея, както прави и самият Тони Айоми. Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Май 30, 2009 Автор Отговорено Май 30, 2009 Имам официални табове на студийната версия и на една концертна. В гитар про малко се различава, понеже е вадена от някой домашен герой примерно, но пак е близо до оригинала. Концертната версия е базирана на студийната, като Тони Айоми си прави променки и импровизацийки. И както казва в интервюто към гитар уърлд от където са ми табовете - на всеки концерт солото е леко различно. Т.е. нещата не са написан на камък. Хвани основната мисъл и си импровизирай около нея, както прави и самият Тони Айоми. Е,ако може постни тази на концертната версия,знам , че всички сола на всеки концерт са различни,но се наподобяват доста. Цитирай
Recommended Posts