MR_STENCH Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Скоро не съм се уригвал в публичното пространство та реших, че е вече време Заболя ме гърлото и ръката доде изкочи: Това Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Скоро не съм се уригвал в публичното пространство та реших, че е вече време Заболя ме гърлото и ръката доде изкочи: Това много си забавен предизвика една много голяма усмивка на лицето :] Добра работа,специално за теб ще направя нещо на Deicide Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Абе вие двамата направо почвайте работа по албум Голям съм вече, ше ви стана роуди Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Абе вие двамата направо почвайте работа по албум Голям съм вече, ше ви стана роуди абе нищо не се знае,може пък някой ден да ни събере съдбата След като се очаква да се подвизам из София или Плевен Цитирай
shemmett Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 (Редактирано) Момчета, мога само да кажа, че това, де се чу до момента, има страхотен ободряващ ефект за съботните работни дни...та, кажете ми, аз до кога ше ви чакам вас да се наканите за една дружна свирня?!?? Редактирано Май 30, 2009 от shemmett Цитирай
Recommended Posts