Nikifena Отговорено Декември 2, 2004 Share Отговорено Декември 2, 2004 както каза разбойников, и аз по-добри от джаза в софия и магазина на Иван Вазов в пловдив не знам това може би са най големите магазини на старо които знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nio Отговорено Декември 2, 2004 Share Отговорено Декември 2, 2004 хехе, тоя на преспа е най-култов. не знам дали имат работно време, но много рядко съм го виждал отворен. продавачите са някви типове, дето явно не им пука въобще дали някой ще купи нещо. по принцип си взимах стуни и перца от там, ама с това безразборното работно време ми писна. само ходя до там и се връщам с един гол... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Декември 2, 2004 Share Отговорено Декември 2, 2004 и кльопа чути люшки и саУам... ъгх.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black*Sabbath Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 А някои слу4аино да продава бас втора рука ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 а ти случайно да погледна в ултрапосещавания раздел купувам-продавам преди да изровиш всички стари теми в бас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ SKRATCH Отговорено Октомври 12, 2006 Share Отговорено Октомври 12, 2006 Има един в София, намира се във втората пряка на Пиротска, тръгвайки от паркинга на Халите, свива се вдясно и на 20м от лявата страна, казва се "Чана" и вътре понамирисва, но има готски работи чат-пат Да така е ! И вътре има и едно лошо куче май нещо като питбул. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saiman Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Аз знам един...малко надуват цените ама става...от попа като тръгнеш посока Славеиков не първата втората в ляво има едно магазинище Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts