stili_pmg Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Здравейте, хора! Може ли някой да ми отдели 2-3 мин и да ми напише един примерен списък с песни, които се свирят по ресторантите (кръчмите). Понеже имам синтезатор и целта ми е лятото да ида някъде да изкарам малко пари. От Монтана съм, ако това може да ви помогне. Това е краткият ми списък с песните, които зная (умея да свиря): 1. Чичово хоро 2. Драгана Миркович - Плачи земьо 3. Сека Алексич - Аспирин 4. Сашо Роман - Мой ангеле 5. Леко хоро Моля помагайте с избора! Цитирай
Lee Отговорено Май 27, 2009 Отговорено Май 27, 2009 Здравей, колега.. Ако си се ориентирал към морето,там се свирят евъргрийни по-скоро. Ако имаш нужда от помощ (като заглавия) пиши и ще ти дам някои идеи. Успех Цитирай
SviStyle Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 Е, ако не знаеш сръбския евъргрийн "Добро Ютро Пиянице", просто забрави да се впишеш в пейзажа! П.С. Видях, че и леко хоро имаш, а нещо по-тежко не ти ли се намира? Цитирай
RockoBG Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 7 бели коня. Лесни каручка или както там се казва Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 (Редактирано) Пич, супер относително е всичко.... щото и ни забиваме у бар но свирим Тото, Снейк, Пърпъл, Зизи Топ...ама па то не е и кръчма ... иначе най разпространеното като гледам около нас е репертоар ..... Норвежки... Елвис Пресли... Кънтрита - Кени Роджърс .... Уили Нелсон.... Фил Колинс... Криидънс... Шаная Туейн.... имай предвид че с един синтезатор нищо нема да направиш, щото сууупер рядкост е заведение/клуб да си има собствена апаратура!сичко е от бандата /дуо/трио или квото и да е там с тея ти 5 песни репертоар ...... то ти ще свършиш преди да са ми донесли ракията... едно поне....ПОНЕ 50-70 песни като за начало ти требет щото особенно ако ще си формация некфа малка - дуо трио... ще те нафарфорят да свириш 5 и на горе серии по 40-50 минути тъй че - дерзай П.С. имай предвид и друго важно нещо.... в днешно време пазара е пълен с супер добри и оборудвани музиканти... дори ,е в едно кръчме онзи ден гледах некфо дуо... жената на некъф клавир Курцвайл ПЦ2.... а пича беше с Фендер Стратокастер американски ... тъй че освен яко свирене... и яко апаратура и инструменти требе Редактирано Май 29, 2009 от Old_Shetarhand Цитирай
Lee Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Мда..тъкмо влизам и щях да изпиша всичките тези неща, мисля че сте били достатъчно полезни на младежа с обясненията. Ние с групата свирехме по морето егати разностранните песни, началото на вечерта беше ресторантско положението, към 22ч идваха тълпите младежи и засядаха на външния бар...и ви е ясно продължението.. Успех на колегата! Цитирай
barni Отговорено Юни 9, 2009 Отговорено Юни 9, 2009 Много музика ти трябва но наистина много, няма как да ти ги изброя трябва да научиш и сола не да направиш отсвир и куплет да ги редуваш 2 пъти както мога да го чуя и у дома на уинампа.Не искам да те Отегчавам но като ти гледам 5-те песни които знаеш май тая години не си за кръчма.И учи всичко защото го има момента в който идват и да си поръчват песни,а ако не я знаеш и чичкото е мутра става кофти. Цитирай
Recommended Posts