yotzzo Публикувано Май 26, 2009 Публикувано Май 26, 2009 (Редактирано) http://www.4shared.com/file/107916464/6f03663a/Etcetera.html Това парче по настояване на колегите ми от групата го изоставихме като кос яйцата си. Вече година и половина не сме го свирили. Не им харесва и туйто! На мен обаче продължава да ми харесва и мисля, че си струваше да го доведем до завършен вид. Интересно ми е да чуя коментари. Само аз ли имам странен вкус? Извинявайте за премодулирането на моменти - нещо го пипках и загубих първоначалния запис. П.П. Ей само някой да не каже на колегите, че съм го пускал във форума - ще ме обезглавят! Иначе, те рядко влизат тук, не знам защо. Редактирано Май 26, 2009 от yotzzo Цитирай
Басурендер Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Мен ме радва много парчето..не е за recyicle bin в никакъв случай.Моята Дулсинея слуша такъв тип музика . Сега като го слушах и тя започна да хвърля танци . Казах и че е на един приятел , а тя ми отвърна - "виж как свирят хората , не надуват главите на хората като вас.." Цитирай
Бицев Отговорено Май 27, 2009 Отговорено Май 27, 2009 Я си го довършете - как така се изоставя такъв groove?! (Не знам българската дума: увличащ ритъм). Много заразна идейка, ритъм секцията вече работи здраво; в аранжимента има да се пипнат китарните партии (в сола и 'обаждания' малко езотерично се мешат скали, донякъде и ритмика - може да се поизчисти за да 'тече') и вокалите - по-скоро като интонация и маниер (разбирам, че е маркиране на репетиция). Има място и за 'хоров' рефрен - без значение с хармонии или в унисон, може добре да 'донагрее' ритъма. Както добре са забелязали вече някои слушатели - става много 'танцов' номер. Много обичам такива (и не само аз). Никакво изоставяне! Цитирай
RockoBG Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 А 'е хора, таман направите нещо по-гот и го зае.... Не достатъчно арт ли? Според мен си е ЕдЕално. Само да се направи. И вярно по-малко експерименти с наклоненията ше позагладят иначе мазната (в положителен аспект) хавица. "Прочее" Да не сте ходили на другаря Морисън на парижкия гроб? Цитирай
ultramega Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 http://www.4shared.com/file/107916464/6f03663a/Etcetera.html Само аз ли имам странен вкус? Не си само ти Парчето е добро, тропай с крак, настоявай да се свири Цитирай
yotzzo Отговорено Май 28, 2009 Автор Отговорено Май 28, 2009 (Редактирано) Благодаря, колеги. Да, парчето е в работен вид, т. е. в недоработен вид. @Басурендер - благодаря, а най-вече за "един приятел". @Бицев - и аз чувам каквото и ти, благодаря. "Езотеричното" мешане на скали и ритмики е умишлено от моя страна - търсил съм си нещо, още повече - знаех, че репетицията се записва и после може да чуя, да избирам мотиви и т.н. @Роко - да , така правим за съжаление. Ама много сте единодушни за китарните ми извращения. @Ултрамега - заболяха ме краката от тропане и не само за това парче... Редактирано Май 28, 2009 от yotzzo Цитирай
RockoBG Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 На мен по-скоро клавира ми странен някак ... Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 2, 2009 Автор Отговорено Юни 2, 2009 (Редактирано) Благодаря ви, колеги. Направих си някои изводи за себе си. Иначе парчето ако излезе на бял свят няма да е скоро. Преди него има много други, но ината ми твърдеше, че става за нещо. М/у другото, няма да се разсърдя, ако някой го пооплюе, не ни щадете - просим си го. Така само с положителни коментари ми се струва, че си премълчавате нещо. Редактирано Юни 2, 2009 от yotzzo Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Ако искаш моята критика - това с въртенето на панорамите много ме дразни . Имам чувството , че съм пиян. Ако няма такова нещо значи просто съм си пиян... Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 2, 2009 Автор Отговорено Юни 2, 2009 ^ Не си още. И мен ме дразни, ама вече го направих. И нямам първоначалния вариант. Да се у експериментатора. Цитирай
Recommended Posts