chris_barnes Отговорено Май 27, 2009 Отговорено Май 27, 2009 гласувам с 3 ръце за 13-56. Повече от две години свирих с тази настройка на Джаксъна. Имай предвид няколко неща: с такива струни ти трябва лютиер за да ти настрои тръс род-а...не е просто въртяне, има си цаки. На твоята китара стелт ли ще прилагаш замисъла? Гледай да не е много тънък грифа, и дали ще може да го понесе... Забелязал съм че свириш доста сола из песните на които правиш кавъри...както може би се досетил, това не е настройка за сола, най-малко заради дебелите струни. Аз даже се кефех ( и продължавам на сегашната ми китара ) на струните на ДАдарио 13-56 при които 3та е с намотка И Най-важното - не си написал с каква мензура си...със струни 13-56 на Джаксъна (25 1/2') идва добре, но със абсолютно същите на LTDто съм в До - мензурата е 24,75' Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 28, 2009 Автор Отговорено Май 28, 2009 да на моя стелт искам да ги слагам,но просто искам да пробвам разни неща Естествено че няма да пробвам да солирам не ми беше такава идея.За мензурата не съм сигурен каква ми е,но все тая защото май като гледам ще се откажа да ги слагам. Истината е че имам предложение да свиря в една група,която свири в СИ и затова се интересувах Поздрави,Десо Цитирай
pepata Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 (Редактирано) 13-ки още едни ръце Редактирано Май 28, 2009 от pepata Цитирай
chris_barnes Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 Погледни китарата която продава sw1tched, заслужава си, и е направена в СИ за целта Цитирай
chalgasucks Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 просто си купи компелкт за 7-мак и не му мисли 12-ки ли , 13- ки ли ? поздрави Цитирай
Valserp Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Ама какъв комплект за седмак да си купи? 9-ки или 10-ки? Цитирай
sevenstring Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 На какъвто свири в нормален строй. Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 29, 2009 Автор Отговорено Май 29, 2009 просто си купи компелкт за 7-мак и не му мисли 12-ки ли , 13- ки ли ? поздрави Това може наистина да го пробвам, предполагам че говориш за 10-ки за 7-мак Цитирай
liquid_death Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Каквито и да вземеш - стават! само че , независимо от стуните които вземеш, ще се наложи нов сетъп(поне на пружините на флойда).Това е то. Стига се чуди, вземай нещо и Цитирай
Recommended Posts