pacman Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Larry Graham XTC The Meters Хмм струва ми се че не говориш за това XTC което на мен ми е известно, британската post-punk група от края на 70s някакси не се вписва м/у останалите... Цитирай
thurston Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 ХТС имат яки басове, ако наистина става дума за пънкарите... Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Смятам,че свиренето с пръсти е много по-УДОБНО! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Искате ли да го предложим за президент аз поне няма да откажа на Larry Graham имам видеоуроците, ама не са кой знае какво. а гледам нещо на марк еган имаш Разбойников как е, бива ли го ? Цитирай
разбойник Отговорено Декември 7, 2004 Автор Отговорено Декември 7, 2004 Точно за ХТС става дума. Слущаме музика, а не джаз, рок и т.н., нали? За М. Игън: Мърда пръстчета, г -н Фенски, мърда! Фретлес, с един специфичен висок среднист тон (Pedulla). Имам още и American garage с него и Пат Матини Цитирай
pacman Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Точно за ХТС става дума. Слущаме музика, а не джаз, рок и т.н., нали? Естествено, напълно съм съгласен... Аресвам ги и аз XTC и слушам доста подобни неща, но точно на тях нямам нищо и не съм виждал никъде из бг-пространсвото :think: Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 абе слушайте Death поздрав с The philosopher :guitar: Цитирай
pacman Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 хехе.. искошавам съ и аз да почна да изреждам "абе слушайте ..." ама няма Цитирай
Recommended Posts