разбойник Публикувано Декември 1, 2004 Публикувано Декември 1, 2004 Здравейте, хрумна ми от въпроса на Баско за Джако П. Сигурно всеки от нас търси някой албум или басист за когото е чувал суперлативи. Дайте да видим може ли да разменим нещо. Аз например търся от доста отдавна нещо на T.M.Stevens (напр. "Boom"). Също така С. Бейли, Б. Шийн, ранните неща на Level 42, Charlie Mingus, Ме'shel Ndege'ochelo (ей, тая как ли се пишеше :think: Иначе е много добър музикант!), както и вс. друго което ми прозвучи интересно. В замяна мога да предложа доста неща, питайте другарчето assoass, с него въртим активен обмен. как ви се струва идеята? Цитирай
Guest Guest Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Какво търсиш на Billy Sheehan? Цитирай
разбойник Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 Здрасти, нещо от по-новите му неща т.е. не със Стив Вей или Racer X, тези съм ги слушал. Солови албуми, например. Цитирай
pacman Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Ногу добра идея, трябва да сме Юнаитед анд стронг както се казва... да почнем някакъв такъв колтурен обмен значии от тези които си споменал като гледам имам две албумчета на Bailey, едното е с Victor Wooten "Bass extremes cookbook" и на Левел Форти ТУ бая неща, вкл. първите им албуми... та така... айде доскоро Цитирай
Delyan Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Здрасти, нещо от по-новите му неща т.е. не със Стив Вей или Racer X, тези съм ги слушал. Солови албуми, например. Здрасти, Той с RACER X май не е свирил - там е JOHN ALDERETE. Имам NIACIN и май един албум с Terry Bozzio. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 imam vsi4kite na stu hamm, victor wooten, (големи ценности и много музика).. ето това за всички дет се кефят на джаззз!! Jazz on the web Цитирай
pacman Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 -НИКИФЕНА-!!!!!!!! ТРЕБЕ ДА ТЪ ЧЕРПИМ !!!!!! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 ТРЕБЕ ДА ТЪ ЧЕРПИМ Е, изобщо няма да ти откажа :P Цитирай
pacman Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 ТРЕБЕ ДА ТЪ ЧЕРПИМ Е, изобщо няма да ти откажа :P :green: Цитирай
разбойник Отговорено Декември 5, 2004 Автор Отговорено Декември 5, 2004 Delian, прав си. Имах предвид Mr. Big Niacin беше с D. Chambers нали? Това ще искам да го взема ако записа ти е читав Никифен, брао бе ман, разбираш ли. Много добра колекция. Не обичам МР3, ама за слушане през компютъра бива. Пакмен, тавите на Level 42 на аудио дискове ли са? Бейли/Утън имам две тави, мога да ти там тази която нямаш. Ето няколко диска от моите за да видите дали нещо няма да ви заинтересува: 1. Tony Levin "Waters of Eden" 2. Peter Muller "M-vibez" - шваба,фънкария, изял е Маркъс Милър 3. V. Wooten "yin-yang" - двоен 4. Jeff Berlin "Crossroads" - мно'о бърз! 5. Pat Metheny "Bright Size Life" (трио, с Jaco Pastorius) 6. Elements "Spirit River" (Mark Egan) - фретлес 7. Brand X "Xcommunication" - мноо фретлес! Цитирай
pacman Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Тц, общо взето всичко ми е на мп3-ки и това си ми е достатъчно... не съм чак такъв hi-fi фен А тва което го имам на level 42 се оказва че се покрива с тва дето го е дал никифена. тва са им общо взето всичките lp-ta Цитирай
разбойник Отговорено Декември 5, 2004 Автор Отговорено Декември 5, 2004 Sorry, аз държа да не са МР3. Нищо де, ако харесаш нещо от моите ще ти ги дам да ги врътнеш. Имам и доста др. неща. Цитирай
разбойник Отговорено Декември 5, 2004 Автор Отговорено Декември 5, 2004 Ей, страшни неща си дръпнах от нета! НИКИ, Искате ли да го предложим за президент? Най-малкото е басист т.е. нормален човек Някой от вас, о богове на уеб-пространството, срещал ли е нещо на : Larry Graham XTC The Meters Цитирай
Recommended Posts