К.Рахнев Публикувано Май 23, 2009 Публикувано Май 23, 2009 Имам соло китара "Етерна"Мисля че произвеждана вГДР от времето на създаване на "Щурците и "Бъндараците" Китарата е в лошо състояние, но може да бъде въстановена от опитен майстор.Ако на някой му е позната марката, или е свирил навремето с такава , нека сподели, защото в "Гугъла" няма инфо. Купувана е за оживяване, повече като антика, но нямам времето да го правя. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Имаш Музима, Етерна е моделът. http://meatexz.com/cheesyguitars/musima_eterna.html Единият от китаристите в първата ми група имаше такава, само че Делукс 25. И още си я има, в перфектно състояние. Интересен звук има - хиляди ключета, врътки и "бленди", като повечето китари от онези години - явно такава е била модата. С тези сингли за метъл много не става, но поради липса на друго в онези години нашият човек жулеше яко Металика, Слейър, Содом, Селтик и кви ли не още "екстремни" за времето си -края на 80-те - неща с достойно количество брумове и шумове. Тремолото е почти неизползваемо, грифът е дебел колкото два орфейски грифа, "електрониката" все се бъгваше - абе Трабант. Но още не е изгнила, щото оня си я поддържа. Така и не си купи друга китара. Гледам, че и Ким от Соник Ют има такава, ама много ръждясала - явно не я пази. Разцъкай из нета, не е вярно, че няма инфо. Цитирай
К.Рахнев Отговорено Май 23, 2009 Автор Отговорено Май 23, 2009 Благодаря, записах линка ще го проуча изцяло. Цитирай
Recommended Posts