ruslan Публикувано Май 22, 2009 Публикувано Май 22, 2009 купих си книгата компютри и музика но във книгата е описан начина на работа със cubasis vst някои знае ли откаде мога да закупя тази програма или да я сваля безплатно благодаря предварително на тези които ще ми помогнат скаипе ruslan7097
Baby Thomas Отговорено Май 22, 2009 Отговорено Май 22, 2009 Въпросната книга е древна и коментирана вече тук. Cubasis VST сигурно го има за сваляне, ама е МНОГО стар и не мисля, че е удачен избор. По-добре някоя от новите Кюбейс версии. Не вярвам да се различават хипер много, а пък и за тях има чудни видео туториали!
SGEORGE Отговорено Май 22, 2009 Отговорено Май 22, 2009 Имам много близка версия до тази (VST32 или известен още като Cubase5).Изглежда малко по-различно от SX серията.Аз почнах с тази книга и с този Cubase.После ми беше много лесно да премина на SX3 и на други DAW.
MGrec Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 cUBASE-a можеш да си го изтеглиш от всякъде , но проблемът е от каде да си изтеглиш нужните VST , бачкам с тази програма вече почти 8 години , в момента съм с SX3 и въобще не се оплаквам пробвай тук : http://forum.audionews.ru/
ruslan Отговорено Януари 11, 2010 Автор Отговорено Януари 11, 2010 някой може ли да каже защо флопито на моя роланд е500 работи само с миди файлове други формати на музикални файлове не чете има ли специално за роланд дискети и каде мога да купя ?
ilianakordion Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 ами роланда не е cd-player,какво друго да чете,между другото тук се обсъждаше друга тема май.
ruslan Отговорено Януари 26, 2010 Автор Отговорено Януари 26, 2010 роланда като не е cd-player какво пък е тогава и какво друго да чете между другото тук пък аз да попитам за да разберем тук всички като много знаеш ilianakordion
ruslan Отговорено Януари 26, 2010 Автор Отговорено Януари 26, 2010 роланда като не е cd-player какво пък е тогава и какво друго да чете между другото тук пък аз да попитам за да разберем тук всички като много знаеш ilianakordion
Recommended Posts