Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Пичове,нахвърлях едно парче тук/баса сега му мисли текст,но ми се иска вашето мнение по отношение на звука ,а и всякакви други критики ще са полезни :hysterical: .Ритъма отляво е гтр3,вдясно любимия ми ревалвер-солото също е микс от двете,тъпаните-дкфх :thumbs_up:ей го

Отговорено

А,бря -кажете как се чува ТОВА,стига сте коментирали предното :) ,шибнах му един компресор на 3 атмосфери.айде ,че повече уши чуват по-добре от 1 и половина :hysterical:

Отговорено

На мен ми звучи доста сухо, баса ник'ъф го няма в микса и барабаните се губят. Солата влизат много силно на фона на всичко останало. И аз записавам доманите си неща със софтуеррн звук, но тия Guitar Rig & Revolver така и не ми допаднаха...

Отговорено (Редактирано)

благодарско за поста.А ти какъв софт ползваш за китарите?Баса е симулиран с октавер от ампега,басиста е на ей си ди си,като се върне ще го заучава,ако не са му продухани тъпанчеата :greenball: п.п,Барабаните затова искам да ги просвирвам с адитив дръмс-звучи по-мощно и по чисто/според мен/-затова проглуших форума с ревове за дръм мап конвертирането-иначе ездръмъра имат по-богати банки...

Редактирано от sardaesox
Отговорено

Китарите и баса (и вокалите дори) през Тонпорт на Лайн 6. Все още ползвам стария Гиър Бокс софтуер. Барабаните с EZ Drummer, а от скоро и с DFH. Ползвам CuBase SX 3 за реденето на дръм-мапс и записа. Компютъра ми е по-скоро зле...

Отговорено (Редактирано)

Прословутия line6...,още ме е яд че се хвърлих гьотере и купих таскама-не че е лош,ама лайн-а си има яки "стръгни"-презети и банки,доколкото съм запознат,ама ще инвестирам скоро и в него-ей така бавно и сигурно се полудява :punk_guitar: и нещата отиват към развод-ама какво да се прави-изкуството е над всичко!!

Редактирано от sardaesox
Отговорено

^ Не е нужно да "дич-ваш" жената зада си купиш тонпорт, най-евтините започват от 140-150 лв. а вършат същата работа. Ако имаш повече въпроси относно това, пиши ми на ЛБ.