jFog Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 (Редактирано) Отняся се до следното.... Преди като си влизах във профила и щтраквах на теми ми се зареждаха всичките 7или8 теми дету съм пускал Обаче! сега като щтракна на теми ми изписва че няма коментари за показване..незнам какво иска да каже точно но не мога да видя темите..Постовете да но темите не. Та питането е ко става тука ся?Ко ше прайм? има ли решение проблема? Бъг във Форума ли е или нещо са ми изтекли привилегиите миерда!!! като пуснах тая тема и си проверих профила се оказа че вече я има...ама другите ги няма.. Редактирано Май 19, 2009 от jFog Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Аз често наблюдавам, че за едни излиза списък (независимо дали за постове или теми), но за други ми казва да търся след 20 сек. Нещо бъгва май... Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Това беше променено при последния ъпгрейд, май. Използвайте бутона "Опции", който се намира под полето "Репутация", и от там - "Всички теми"/"Всички мнения". За другите мисля, че важеше ограничение за времеви период и показва теми и мнения, пуснати през него. А за 20-те секунди е нормално - все пак се ползва търсачката, макар и не чрез стандартния и интерфейс, и това изисква ресурси. Цитирай
Recommended Posts