Slash's Snakepit Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 имам нов кабинет но се сбъсках с следния надпис, и като нямам опътване нито такова намерих в интернет и все още незнам отговора преди да го гръмна питам: на Моно режим в левият или десния вход на кабинета (главата може да поддържа всички омове) Цитирай
kolio_k Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Миналата година свирих с абсолютно същия кабинет, но въобще не помня какво пишеше отзад. Във всеки случай трябва да използваш Input ида спазваш омажа. Аз самоят го връзвах шашаво, защото използвах Engl Thunder амп и връзвах единият от говорителите на кабинета на 8 ома и този на ампа също 8 ома, за да мога да правя саунда от два различни типа кабинети-отворен и затворен. Даже потърсих да видя, дали няма да си спомня нещо от някоя стаара снимка, но намерих само една и то не много ясна Като се увеличи се вижда, че в ампа са включени двата 8 омови изхода, но в кабинета, не знам защо е левия, който при теб е Thru, може би има някаква малка разлика в каба (например 2 инпута без тру) или пък съм го бил обърнал обратно Поздравления за кабинета, звучи много гот Цитирай
Recommended Posts