grigor Публикувано Октомври 25, 2005 Публикувано Октомври 25, 2005 някои виждал ли е в софия или в пловдив магазин за акордеони ако сте вийдали кажете ми едреси .моля ви помогнете ми Цитирай
kraasi Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 Да аз съм виждал салона за пиана и рояли "Рунитон" в него има много акордеони адреса му е СОФИЯ бул. Мария Луиза 58 тел.: +359 2 983 99 99 http://runiton.com/ !Виж там може да има нещо за теб! Успех Цитирай
synchu Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 В София погледни в уличката до Консерваторията...има един магазин, в който май имаше и акордеони, но не съм твърде сигурен. Имаше един колега от форума, който живее там над магазина - та ако намине може да потвърди/отхвърли.... Цитирай
grigor Отговорено Октомври 26, 2005 Автор Отговорено Октомври 26, 2005 благодаря на вси4ки които ми писаха мисля 4е това 6те ми свур6и работа Цитирай
Recommended Posts