Amentis Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 Почнах преди няколко месеца,известно време ме обучаваше един набор ама той свири от 2 години някаде(не е най качествения учител) и хоих при него от дъжд на вятър(напоследък ептен не го намирам). Сега съм самоук, което не смятам за много качествен начин на обучение. Може ли някой учител в Русе, който да ме научи да ? Благодаря предварително. Цитирай
Viper-X Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Върви в читалището захари стоянов 15 лева на седмица Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 По ел. китара? Колко посещения по колко време включва тази такса? Цитирай
Viper-X Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 ем незнам, един познат ми го препоръча, преполада както класическа така и ел китара, предполагам може би 1-2 пъти седмицата може естествено, пък и 2+ аз сега мисля да походя на уроци и ще ходя при даскала на тоя пич дето свирел от 2 години Цитирай
Guest Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Нямаше ли една такава тема някъде, помня че съм писал вътре пак за това ? Аз ходя/ходех (не съм в БГ сега) в читалището, което е на кръстовището на Олимпа, при Пламен. Иди, поговори с него и се разберете. Когато аз ходех (прекъснах началото на годината) определено беше по-евтино от 15лв/седмица... Цитирай
Viper-X Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Еми супер и аз за него говорех, като за начало той може да те научи на много Цитирай
miley.cyrus Отговорено Ноември 13, 2009 Отговорено Ноември 13, 2009 ама там за електрическа и за класи4еска ама за акустична пак ли има? Цитирай
Recommended Posts