fLiSk Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Мислех си да сложа флейта, ама нещо духовете ме заведоха в съвсем неочаквана посока, дори за мен. Ето какви заводско-клавирни ги сътворих, след като изгледах 2 филма за LSD и слушах Nine Inch Nails: Enjoy The Industrial Silence П.П. Ако някой се чуди - бийта съм го произвел от фойерверки, гърмяща змия с дилей и филтрирано соло барабанче със степ-филтър и дилей. Клавирите са по-скоро с атмосферна функция. Искам да стана като теб като порасна Евала Цитирай
emo_tion1 Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Отделих почти един час за да прегледам цялата тема и опредлено не загубих като го направих. Моите поздравления на всички участници. Просто е невероятно как от едно прекрасно изсвирено пиано в началото, парчето успя да се развие толкова ползтворно свсключването и на китарата, баса и гласа и всичко това за да ескалира после с потресаващите ефекти на блузоун , които направо ме смаяха и оформиха цялостна концепция с пъти по-добра от оригинала според мен. Поздравления още веднъж Цитирай
kvelikov Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 хм....айде да не сравняваме чак с оригинала...:-------) Цитирай
emo_tion1 Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Сори, не че искал да сравнявам но оригинала е комерс, не че има нещо лошо в това, докато това звучене ковто се е получило тука рядко може да се чуе Цитирай
Бицев Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Шапки долу! Вече бях изказал колко ме впечатли 'предпоследната' версия - сегa с пост-продукцията на Bluezone си е станало един завършен продукт, при това от най-висока международна класа. С оригинала няма нужда да се сравнява (какъв оригинал?), просто си е един.. оригинал (кавър достатъчно смел за собствени творчески претенции), изпълнен и смесен на най-високо ниво. Неотдавна преглеждах и по-старите джемове - за цял албум още няма материал, но се понасъбира. Ако не броим производствените проблеми (може би не всички оригинални тракове се пазят, разнобойни МР3-йки, авторски права и пр.) при внимателен подбор, съставяне и мастеринг една компилация би имала голям успех. Много съм ЗА и ще съдействам всячески за реализацията на такъв проект. Радвате ми душата! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 9, 2009 Отговорено Юни 9, 2009 (Редактирано) Аз съм зашеметен - нямаше НИТО ЕДИН човек, който да не се е включил на МАЙСТОРСКО ниво. И Aquarelle пианото, и на kolio_k китарите, и на Angelina гласът, сега с ефектите на BlueZone наистина атмосферата е неописуема. Дано верно се издаде такъв диск с подбрани неща от секция "Джем" - определено БИХ си го купил! Редактирано Юни 9, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
kvelikov Отговорено Юни 21, 2009 Отговорено Юни 21, 2009 Hello everybody!!! Ето го отново Нахалникът Великов...:--) С най-добри чувства поствам един линк, който ме разби напълно и мисля, че ще задоволи ENJOY рецепторите на всички...:--) http://nnm.ru/blogs/wentilator/depeche_mod...ence_1998-2008/ 100 кавъра на парчето, един от друг по-интересни и богати... Заредете се с време и качествени звукоизвличащи устройства!!! Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 Приятно рязане на вени с мойто изпълнение! Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 24, 2009 Автор Отговорено Юни 24, 2009 Ух на какаааа...как ме е яд сега, че ми е счупен бръснача Solingen от 1929 г.... Това в кръга на шегата, разбира се Ивелине, трябва да призная, че ужасно добре си усетил настроението, с което съм го свирила това...наистина съм силно впечатлена Цитирай
Wanted Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Кольо ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всички сте страхотни .....голям поклон и поздрав.....изслушах всичко с най-голямо удоволствие ....е сетих се че си имам и 4 неизползвани билета за лайфът който няма да го бъде ...но туй са подробности от бита...сега е нощ и е разтопено ....и притихнало...... поздрави отново на всички.... Цитирай
Dan Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Между другото тази песен е била замислена като балада, впоследствие я променят и става свръх хит! Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 29, 2009 Автор Отговорено Юни 29, 2009 В тази връзка, току-що намерих , което истински ме изуми... Наистина, не си мислете, че съм изкопирала този вариант, защото действително го чувам за първи път Просто този факт за пореден път ме навежда на мисълта за "светът на идеите" на Платон и как на различни хора, в различни точки на света, по едно и също време им хрумва едно и също нещо... Хайде спирам вече с мъдруването, че ще си опровергая цвета на косата Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 ^Оооо, я не се батисвай, твоята версия ме кефи повече и я намирам къде-къде по-жизнена! (Апа т'ва, дет Кольо го е изсвирил с китарата, както и "индустриалното" отклонение на Боби... - аре да не се впускам в квалификации, че феновте ш'ми наскачат. ) Няма ли още някой да джемне по темата? Толкова предразполагащи идейки са метнати тука, вместо да се тюхкаме колко хиляди кавъра имало парчето. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 16, 2009 Отговорено Август 16, 2009 Поклон пред изпълнителите и таланта им! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 17, 2009 Отговорено Август 17, 2009 Aquarelle, аз през цялото време си мислех, че ще правиш тази трактовка на тази гениална дама: Цитирай
Recommended Posts