Supersonic Bitch Публикувано Май 18, 2009 Публикувано Май 18, 2009 Еми да,имам умението винаги да пиша повече текстове,отколкото ми трябват и пиша се от дълбоко лирични до невъзможно песимистични,имам и агресивни текстове и още незнам какво имам,а и музата ми работи постоянно,тъй че ако на някой му трябваопределен текст може без колебание да потърси помощга ми аз влизам във форума почти всеки ден Цитирай
Ледник Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Пусни няколко твои неща, сподели някакъв опит. Цитирай
SandForGaara Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Така е , подай някой текст да разгледаме уменя :x Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Май 18, 2009 Автор Отговорено Май 18, 2009 Добре де :Д Ще си направя труда да препиша нещо на компа скоро (малко срам че не се сетих по-рано за това) Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Май 24, 2009 Автор Отговорено Май 24, 2009 (Редактирано) Is this the end? So?! See me now, maybe I will kiss the ground, hear me screaming from pain, listen to the sound, will you leave me bleeding in vain? What do you feel, when you're watching me lost in the filth? Will you wait till my dead or will you decide to give me your hand? Пр.So?!Will you help me or you will want something from me to do it, or there's nothing to happen that yet, but if you want me to pay I'm not sure that I will accept it anyway So?!Are you happy, or you thing that our hate is crapy? Do I want from you to help me escape and will I agree salvation from you to take Пр. I don't have much time, I understand that I can die For your enemy will you cry? Or not...and why? Пр.: So send me a sign, all I have to know is to understand IS THIS THE END? хм,тъй като съм мързелива душа ще си пускам текстовете по 1 през няколко дена,че наистина е мъка да преписваш нещо което си почувствал по някакъв начин,да го четеш и пак да се вживееш.Този текст е доста типичен за мене аз си падам по философиии за омраза и врагове Редактирано Май 24, 2009 от Supersonic Bitch Цитирай
hand_of_doom Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 Приятелски съвет: като решиш да пишеш нещо, седни на компа и го пиши направо там Иначе е много мъка после с преписа, пък и на компа по-лесно се редактира Иначе текстът е як. Предполагам че е нещо в стил рок балада. Давай, успех! Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Май 25, 2009 Автор Отговорено Май 25, 2009 Хах мерси,но на мен ако ми идваше музата на компа нямаше да го гася,но се пак се е случвало .А колкото до текста ми аз чувах гласа на Алекси Лайхо докато го пишех но сигурно и като рок балада може да бъде изпяно Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Май 26, 2009 Автор Отговорено Май 26, 2009 A song for all the female bass players At beginning of this dream it was music and a wild pulse from the place of their first scream a loud voice searching for the correct tools So they choose thatone with 4 strings where her fingers are her wings which made her soul to fly high to play over sky Pr.,Wimen with basses, they know how to kick asses Give them musicaly battle they'll win her with a rythm heart full with metal There's no fool, they're true not lies! You who despise those instrument Do you know what ? You can just kiss their ass There's no good music without a bass! There're too many people who just can't understand but their judgement they can not stand they won't stop rockin' on hard (Go on girl!) Pr., They are really hot, and they'll rule over the top And so they shacked every concert place Made their listeners to enjoy the space That is the reason to live for Pr., They are really hot,and they'll rule over the top. And to the end,they will play in their band Moved up high are the hands of their fans And with a smile, they're rockin' wild[go girls!] Ех,прищя ми се на мене да имам такава песен... Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Май 26, 2009 Автор Отговорено Май 26, 2009 A song for all the female bass players At the beginning of this dream it was music and a wild pulse from the place of their first scream a loud voice searching for the correct tools So they've choosen thatone with 4 strings where their fingers are their wings which made their soul to fly high to play over sky Pr.,Wimen with basses, they know how to kick asses Give them musicaly battle they'll win her with a rythm heart full with metal There's no fool, they're true not lies! You who despise those instrument Do you know what ? You can just kiss their ass There's no good music without a bass! There're too many people who just can't understand but their judgement they can not stand they won't stop rockin' on hard (Go on girl!) Pr., They are really hot, and they'll rule over the top And so they shacked every concert place Made their listeners to enjoy the space That is the reason to live for Pr., They are really hot,and they'll rule over the top. And to the end,they will play in their band Moved up high are the hands of their fans And with a smile, they're rockin' wild[go girls!] Ех,прищя ми се на мене да имам такава песен... Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Май 28, 2009 Автор Отговорено Май 28, 2009 Уф,срам и позор излезна любимият ми текст написан някога...Не стига,че съм объркала редакцията,а и допуснах пак грешки в писането Но се пак да си обявя че бих се кефила да бъде изпят от някоя здрава група мъжаги Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Май 31, 2009 Автор Отговорено Май 31, 2009 Can't care anymore!!! Tell me what would you do if changed were the places for me and for you? How could you feel when your pain is for real what would you see if you were where it was me... Tell me now to hold on, but how? Can I break my heart'swall all alone? pr.:And you're never there when I call your name anywhere... You always say you understand but you're just lieing yourself (WHY YOU NEVER HELP?) And I scream, knowing you won't appear I don't hear any your little tear(It's not an childish illusion from fear) pr.:And you're never there when I call your name anywhere... You always say you understand but you're just lieing yourself (WHY YOU NEVER HELP?) I need you now tell me what's comin' on? And I cry just can't understand why I know you'll never be really mine(or just I can't feel that I have you?) pr.:And you're never there when I call your name anywhere... You always say you understand but you're just lieing yourself (WHY YOU NEVER HELP) Can I finally be free from this hell Could you just go away when whatever happens you won't stay? pr.:And you're never there when I call your name anywhere... You always say you understand but you're just lieing yourself...you're just so fuckin' lieing yourself Leave me please Stop drinking my tears For this I'd give my everything...everything (TAAAKE IT!!!) Цитирай
robtrujillo Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 Абе хора, що пишете на английски бе?! Като сме тръгнали да влияем на хората, пишете на български, толкова ни е красив езика (пу мама му да... ), някой тъп чалгар де ше ходи да ти слуша как някой се дере на фалшив инглиш. На български поне по би се разбирало нещо, би достигнало до по-широк кръг хора у родината Айде със здраве! Момчил Цитирай
SandForGaara Отговорено Юни 1, 2009 Отговорено Юни 1, 2009 Ако се не лъжа , анти-чалгаре , си има тема за това на кой от езиците предпочитаме да пишем.Ако не знаеш английски и не разбираш по-добре го научи отколкото да го сравняваш с чалга (пу мама му да...)Според мен точно един чалгар ще ревне ,че не знае английски и му трябва бг текст(на лисицата гроздето и е кисело..).Пък и всеки си избира колко начетена и широка ше му е аудиторията. Айде със здраве! Параскев Мразимвсйодетосежалва Фелациов Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Юни 1, 2009 Автор Отговорено Юни 1, 2009 Уф без малко да прочета,че не знам англииски:x Ми имам и текстове на български просто не съм ги написала тука,но пък то си е въпрос до индивидуалност-аз бих писала и на немски и даже сериозно го обмислям... Цитирай
robtrujillo Отговорено Юни 1, 2009 Отговорено Юни 1, 2009 ^^^абе не съм казал че не разбирам английски, аз съм осми клас и карам по 20 часа англ. на седмица, доста го чаткам (пу мама му да...) Просто исках да кажа, че е по-добре да се влияе на българите, нали първо трябва да станеш известен в България, по-нататък в чужбина. Не сте ли съгласни че на повече българи би им харесала една песен с български текст, с някакво послание, което да се разбере докато се пее, а не после да четат 300 пъти текста в опити да разберат нещо.... Цитирай
Recommended Posts