synchu Публикувано Май 17, 2009 Публикувано Май 17, 2009 Лека незавършена заигравка : http://music.synchu.com/TheCab2.mp3 Цитирай
fusion Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Браво! Супер! Имам забележки относно миксирането само, предполагам се сещаш за какво става дума На другото нека обърнат внимание тия, които разбират Цитирай
synchu Отговорено Май 18, 2009 Автор Отговорено Май 18, 2009 Благодаря, човек :-) П.П. Никога не разчитайте на presets на софтуерните лимитери at bouncing... без да изслушате какво се е получило. По-добра версия ще публикуваме. Цитирай
croyden Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 поработи малко над ритмичността. На моменти излизаш от такта. Иначе браво Цитирай
sardaesox Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Супер!Усеща се малко влиянието на сабат и металика ,на места има превишаване на нивата/на мониторни слушалки/.Тъпаните дфх ли с а,или адитив? Цитирай
kvelikov Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Не знам от колко време свириш на китара, но наистина "заигравката" е незавършена...:--) - ритмика (лоша) - микс (слаб) - бръмове и шумове... Приеми критиката като градивна (а не като градинска...). Такива неща винаги помагат. Успехи! Цитирай
synchu Отговорено Май 23, 2009 Автор Отговорено Май 23, 2009 Хахаха нема нема - па току 10х за слушането мейтс! : ) ^ ако ти кажа от колко, трябва да се гръмна Да да нивата са зле, това си го признах, ритмиката на лигавенето в края е под всякаква критика, ако въобще може да се нарече ритмика. Такава няма и при преходите, ако въобще могат да се нарекат така. А микса не е обработен въобще нито в началото нито в края нито в паузите, затова и шумовете, то се чува началото цъкането на бутоните по клавиатурата едва ли не. Иначе за шумове и брумове не съм твърдо съгласен там където има свирене. Реално погледнато ми харесаха Steven Slate Drums (@sardaesox) и реших нещо отгоре им да сложа, а защо го пуснах в такъв вид тук, да ме питаш не знам - пак защото ми харесаха много тези тъпани. Този е мноо зъл гений. Обещавам силно да се поправя и повече недовършени заигравки да не пускам (или поне не много ). Само завършени Цитирай
kvelikov Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 ...:--) Разбирам ентусиазма, защото на всеки се е случвало в желанието си да покаже каква идея го е споходила да избърза... Аз бях в подобна ситуация преди ден...Пуснах микс на едно парче с бумтящ бассс... Полезното в случая е, че когато го чуят повече уши, шансът някой да ти посочи допуснати грешки нараства...а това е в твой интерес... Keep on rocking! Цитирай
Recommended Posts