Loco Публикувано Май 14, 2009 Публикувано Май 14, 2009 Здравейте,сега се регистрирах и се извинявам ако не е правилния раздел.Та искам да попитам тука който е ходил наскоро в xxxx или ако му се занимава да иде абе незнам.Значи ходих преди 5 месеца да си купя китара и си взех Jackson Warrior ама забелязах една китара която мноого ми заприлича на Jackson RR24 отстрани по ръбовете беше с червено затова така си мисля питах и ми казаха че е 1100 лева но сега събрах пари и мисля да си я купя та искам да питам има ли я още ?
sasoh Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Обади им се на телефона и попитай, има го в темата за магазини в купувам/продавам
Loco Отговорено Май 14, 2009 Автор Отговорено Май 14, 2009 Здравейте,сега се регистрирах и се извинявам ако не е правилния раздел.Та искам да попитам тука който е ходил наскоро в xxxx или ако му се занимава да иде абе незнам.Значи ходих преди 5 месеца да си купя китара и си взех Jackson Warrior ама забелязах една китара която мноого ми заприлича на Jackson RR24 отстрани по ръбовете беше с червено затова така си мисля питах и ми казаха че е 1100 лева но сега събрах пари и мисля да си я купя та искам да питам има ли я още ? аз и да звънна незнам точно какъв модел е и изобщо как да им я обясня..затова питам тя беше в дъното ако е ходил някой да каже..а и на мен ми е е така за информация аз в Понеделник ще ходя и ще видя какви има защото моята я продадох вчера и трябва да си взимам някъква..ама тая ми е много кеф да си я взема :)
musicman Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Аз пък ти предлагам да пробеаш да им обясниш. Те не са от Марс ами магазина е техен
Recommended Posts