DeathZone Публикувано Октомври 24, 2005 Публикувано Октомври 24, 2005 А наздраве ))) Breaking The Mist Цитирай
bulby Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 На това парче му трябват само и едни вокали тип Майк Патън и ще стане най-голямата лудница Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 На това парче му трябват само и едни вокали тип Майк Патън и ще стане най-голямата лудница Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Приятелю, това парче още откак го беше направил отдавна ми стана едно от най-слушаните в листата на резачките в уинамп. супер е. просто нямам какво друго да кажа, то всичко е казано вече тука си го пуснах на едни гадни слушалки в един шибан клуб в прословутия евросъюз и се размазах )) айде поздрави Цитирай
fracture Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 @DeathZone - слушал съм бая твои неща, но с това парче ... , па за вокал може и нещо a la DIO Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 Приятелю, това парче още откак го беше направил отдавна ми стана едно от най-слушаните в листата на резачките в уинамп. супер е. просто нямам какво друго да кажа, то всичко е казано вече тука си го пуснах на едни гадни слушалки в един шибан клуб в прословутия евросъюз и се размазах )) айде поздрави Аааа поздрави на Евросъюза )) , много съм радостен като чуя ,че накой харесва нещата ми. В повечето случай ги записвам напълно импусливно ..... и импровизирам ... не са стегнати иизпипани ,но за мен са пълни с лични емоций , дори и с тва парче е так Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 @DeathZone - слушал съм бая твои неща, но с това парче ... , па за вокал може и нещо a la DIO Абе то моето творчество е толкова разностранно че аз самия се чудя защо по дяволите не се ориентирам нанякъде ....... ама за сега ще е така ... дай боже някой ден да изкарам някой лев от подобни мои творения ... Хайде със здраве Цитирай
Burton Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 DeathZone, при теб няма какво да се коментира, човек може само да слуша и да се разбива на музиката Страшно парче! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Това ме накефи,даже почнах да куфея Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 Благодаря ви приятели!!!!! Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 А така !! тряя да има метализъм да ни познават хората и с пръст да ни сочат Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 (Редактирано) А така !! тряя да има метализъм да ни познават хората и с пръст да ни сочат Редактирано Октомври 24, 2005 от DeathZone Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 (Редактирано) моето мнение лъсна още преди седмица в темата за любими бг сола Редактирано Октомври 24, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 моето мнение лъсна още преди седмица в темата за любими бг сола За мене е огромна чест ...... Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Форумът е засипан от готина музика Цитирай
Recommended Posts