bratmito Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Сподели как звучи с китара. Между другото стандартно китарните колони се включват с четвърт инч жаков(като тея за китара). Помисли и за предпазна решетка на говорителя,че много хора са влизали я с грифа,я с крак в колоните. Цитирай
MARK B Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Радвам се че ти харесва звука,честито! Цитирай
TheRipper Отговорено Юни 19, 2009 Автор Отговорено Юни 19, 2009 Сподели как звучи с китара.Между другото стандартно китарните колони се включват с четвърт инч жаков(като тея за китара). Помисли и за предпазна решетка на говорителя,че много хора са влизали я с грифа,я с крак в колоните. Дам, решетката е задължителна. Иначе звучи супер според мен, но ми липсва китарен усилвател и свиря с обикновен за сега . Поздрави! Цитирай
ludmata Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 Една конструктивна бележка: Следващия път използвай вместо винтове лепило и ако се налагат крепежни елементи - типли Първо е по-естетично, второ е по-здраво, трето е по-добре щото нямаш "изтичане" на въздуха от кутията. Друго нещо, което е полезно да го сложиш е дръжка или две Отностно положението на говорителя - вътре или вън може и по-двата начина зависи от говорителя и от личните предпочитания... Цитирай
TheRipper Отговорено Юни 19, 2009 Автор Отговорено Юни 19, 2009 Една конструктивна бележка: Следващия път използвай вместо винтове лепило и ако се налагат крепежни елементи - типли Първо е по-естетично, второ е по-здраво, трето е по-добре щото нямаш "изтичане" на въздуха от кутията. Друго нещо, което е полезно да го сложиш е дръжка или две Отностно положението на говорителя - вътре или вън може и по-двата начина зависи от говорителя и от личните предпочитания... Еми аз съм сложил и лепило и винтове. По здраво няма на къде Цитирай
Recommended Posts