ultramega Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Супер. Не че разбирам много, ама ме кефят барабаните като звук Солцето много тихо си мина и замина. Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 Сега като го преслушах няколко пъти мисля че алтовете трябва да се вдигнат малко. Има и 2-3 раминавки, ама като за 2-3 часа работа не е толова зле. Солата не са много тихи, просто са пан-нати ляво и дясно както са на оригиналната песен и затова може да ти се е сторило че са тихи. Цитирай
yakiya Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 така и не я научих тая песен целата.Ведра е. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Перфектно изпълнение! Докарал си доста автентичен звук Респект! Браво! Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 най накрая някой да направи нещо кораво в тоя форум Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 11, 2009 Автор Отговорено Май 11, 2009 ^^Доста си играх с китарния звук, но си признавам че със симулациите ми, не мога да се справя. Точно на този албум Слейър са успели да докарат някакъв уникален звук - с много малко гейн и в същото време адски остро звучащ. Предполагам това се дължи на ламповите Маршали, които ползват. Иначе барабаните са DFH. ^ Е, недей така. И други съфорумци пуснаха много яки кавъри напоследък. Аз дори не съм се старал много да изсвиря китарите много прецизно. На солата особено си личи. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Китарите звучат много добре. Мисля, че си получил много близък тон до периода на Divine Intervention. А и като цяло микса има леко ретро звучене - динамичен е без прекалено "напомпване" точно така както звучаха нещата по онова време. Справил си се определено . Цитирай
Recommended Posts