Jump to content
Българският форум за музиканти

дилема!помощ!


Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

здр на вси4ки .тръгнах да си купувам барабани (електронни).и изпаднах в колебанието кое да си взема дали yamaha dtxplorer http://www.pulseonline.com/Yamaha/drums/bigDTXplorer.jpg или alesis dm5 pro surge http://www.birminghamdrumcentre.co.uk/imag...th%20surge.jpg.. помогнете и ме насо4ете в правилния избор. мерси предварително :punk_guitar:.. като се има в предвид 4е имам един модул алесис дм5 и мисля да правя някакав големи4ак сет които да съ4етава 2 модула

Редактирано от mybata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моето мнение е роланд тд-3!Аз съм с такива и мога да ти кажа че си заслужават парите...има ги в xxxx-а в центъра...ако пък дилемата е към алесис или ямаха естествен,че ямахата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да за роланда се 4удех дали е само един или дали ти вадят такув пакетиран от склада .4е нещо ме съмнява да не е останал само този на които се пробва :help:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

DTX-а го притежавам от около 5 месеца, мога да кажа че съм много довелен. Единствено мисля да си купя сега лятото 1 кардан и сета ще бъде завършен. За минуси - някак си не изглежда внушителен - наистина хора като са идвали у нас даже са се смяли на външния вид на сета ми. Важното е че като почне човек да свири, особено ако имаш хубав усилвател, гледаш как хората изведнъж млъкват и си викат "баси якия саунд". Другите модели не съм ги пробвал, но ти казвам че няма да сбъркаш с Yamahata.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Важното е че като почне човек да свири, особено ако имаш хубав усилвател, гледаш как хората изведнъж млъкват и си викат "баси якия саунд".

 

Ай стига бе сериозно? :thumbs_up: "як саунд"??? направо ме разби :thumbs_up: викаш със електричка и прас як саунд изкарваш ха-ха

Редактирано от A-L-A-D-I-N
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^

 

Колега, подценяваш електронните барабани напълно неоснователно - предполагам не си имал такива. Изключително добро решение за хора, които живеят в апартамент или имат нервозни съседи. Макар и да са далеч от красотата на звука на истински акустичен сет електронните барабани вършат адски добра работа за домашни репетиции, както и възможност да записваш идеите си лесно и бързо. Дори такива стартови сетове имат изброените предимства, без да се оправи някакъв огромен компромис с качеството на звука. Имах една Ямаха преди време и на моменти доста съжалявам, че я продадох.

 

А пък за пича, който пита какво-що - според мен Ямахата е добро решение и няма да съжаляваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то аз имам акусти4ен сет но просто наистина саседите ми правят големи проблеми ве4е и се налага да купя електронен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.