mybata Публикувано Май 7, 2009 Публикувано Май 7, 2009 (Редактирано) здр на вси4ки .тръгнах да си купувам барабани (електронни).и изпаднах в колебанието кое да си взема дали yamaha dtxplorer http://www.pulseonline.com/Yamaha/drums/bigDTXplorer.jpg или alesis dm5 pro surge http://www.birminghamdrumcentre.co.uk/imag...th%20surge.jpg.. помогнете и ме насо4ете в правилния избор. мерси предварително .. като се има в предвид 4е имам един модул алесис дм5 и мисля да правя някакав големи4ак сет които да съ4етава 2 модула Редактирано Май 7, 2009 от mybata Цитирай
alexander anev Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 моето мнение е роланд тд-3!Аз съм с такива и мога да ти кажа че си заслужават парите...има ги в xxxx-а в центъра...ако пък дилемата е към алесис или ямаха естествен,че ямахата... Цитирай
mybata Отговорено Май 7, 2009 Автор Отговорено Май 7, 2009 да за роланда се 4удех дали е само един или дали ти вадят такув пакетиран от склада .4е нещо ме съмнява да не е останал само този на които се пробва Цитирай
bibo Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 DTX-а го притежавам от около 5 месеца, мога да кажа че съм много довелен. Единствено мисля да си купя сега лятото 1 кардан и сета ще бъде завършен. За минуси - някак си не изглежда внушителен - наистина хора като са идвали у нас даже са се смяли на външния вид на сета ми. Важното е че като почне човек да свири, особено ако имаш хубав усилвател, гледаш как хората изведнъж млъкват и си викат "баси якия саунд". Другите модели не съм ги пробвал, но ти казвам че няма да сбъркаш с Yamahata. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 (Редактирано) Важното е че като почне човек да свири, особено ако имаш хубав усилвател, гледаш как хората изведнъж млъкват и си викат "баси якия саунд". Ай стига бе сериозно? "як саунд"??? направо ме разби викаш със електричка и прас як саунд изкарваш ха-ха Редактирано Май 7, 2009 от A-L-A-D-I-N Цитирай
boreto Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 ^^ Колега, подценяваш електронните барабани напълно неоснователно - предполагам не си имал такива. Изключително добро решение за хора, които живеят в апартамент или имат нервозни съседи. Макар и да са далеч от красотата на звука на истински акустичен сет електронните барабани вършат адски добра работа за домашни репетиции, както и възможност да записваш идеите си лесно и бързо. Дори такива стартови сетове имат изброените предимства, без да се оправи някакъв огромен компромис с качеството на звука. Имах една Ямаха преди време и на моменти доста съжалявам, че я продадох. А пък за пича, който пита какво-що - според мен Ямахата е добро решение и няма да съжаляваш. Цитирай
mybata Отговорено Май 8, 2009 Автор Отговорено Май 8, 2009 то аз имам акусти4ен сет но просто наистина саседите ми правят големи проблеми ве4е и се налага да купя електронен Цитирай
Recommended Posts