herflik Публикувано Май 7, 2009 Публикувано Май 7, 2009 Здравейте,свиря на китара от 1 седмица и 3 дена,кеф голям до ся сам свирил само на приятелите акустичните ;], оше като я разопаковах и я мушнах в ампа започнах да уча back in black която е една от песните дето най - много ме радват. Я кажете какво мислите,реших да пусна клипа тук защото знам че има много опитни музиканти,който се надявам да постнат по една критика па и похвала ако искате .Аз за себе си мисля че за толкова кратко време сам постгинал доста ама ми е интересно другите какво мислят Ето го и клипа : http://www.youtube.com/watch?v=u__RMzNkAhw Цитирай
kolio_k Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Много добре се справяш като за една седмица . Продължавай в същия дух, след няколко години ще си супер с китарата Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Малка забележка от към записа ти-следващия път сложи камерата така че да се вижда грифа и бридж адаптера много добре се справяш,продължавай да свириш редовно и по много Цитирай
herflik Отговорено Май 7, 2009 Автор Отговорено Май 7, 2009 Мерси за похвалите.Иначе за записа днес се сабудих ръгнах фотоапарат и снимах не сам внимавал как ще излезе видеото но другия път ще внимавам тенкс Цитирай
ultramega Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Браво за свирнята. Пожелавам ти да се развиваш все така бързо и интереса ти да не стихва Също много се надявам, да си спомниш че имаше една буквичка в азбуката - "Ъ" и от време навреме влиза в употреба Цитирай
herflik Отговорено Май 7, 2009 Автор Отговорено Май 7, 2009 (Редактирано) tnx,като бързам забравям за Ъто sry Редактирано Май 7, 2009 от herflik Цитирай
Cool_to_Hate Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Като за една седмица...доста добре Цитирай
Recommended Posts