Huntix Публикувано Май 7, 2009 Публикувано Май 7, 2009 Как да свържа ел. ми китара или по точно каде. Ето боднал съм единият край на китара а другият съм го оголил този оголеният да му сложали такъф жак и да опитам да го включа към уредбата ми? Аз съм глупав така че мога да не разбера нещо Цитирай
sasoh Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 В line in Но няма да си доволен от резултата Цитирай
Huntix Отговорено Май 7, 2009 Автор Отговорено Май 7, 2009 Какъв жак да сложа отдругата страна Цитирай
sasoh Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Какъвто ти трябва, аз съм виждал с чинчове само (червен и жълт, за ляво и дясно) Цитирай
sasoh Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1406 Чети и чети и пак чети Цитирай
noflip Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 с какво искаш да я свържеш? виж какъв е входа на уреда със който ще свържеш китарата и намери съответния жак по магазините за електротехника, стотинки са. Цитирай
fusion Отговорено Май 22, 2009 Отговорено Май 22, 2009 Понякога не изчаквате даже предишната такава тема да се скрие на следващата страница Хора, моля ви се... имайте зрение! Темата, в която на този и някои от бъдещите ти въпроси е отговорено е боцната най-отгоре, та да се вижда постоянно... и който пита най-лесно. Цитирай
bonster Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Някой знае ли как се свързва XPS-MINI захранване за китари Line6 Variax? Какъв вид кабели ми трябват? Трябва ли да са със стерео жак? Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 ^ Variax работи само със стерео жак и кабел към XPS A/B footswitch-a (специален за Variax), също може да ползваш батерии. Има и опция да се избегне захранването от външен източник,ако китарата се включи директно към Vetta II, PODxt Live or POD X3 Live посредство съответния кабел в Digital I/O jack. Цитирай
bonster Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 ^ Variax работи само със стерео жак и кабел към XPS A/B footswitch-a (специален за Variax), също може да ползваш батерии.Има и опция да се избегне захранването от външен източник,ако китарата се включи директно към Vetta II, PODxt Live or POD X3 Live посредство съответния кабел в Digital I/O jack. Значи трябва да си взема два кабела със стерео жакове? Карах на батерии, но се хабят бързо. А може ли де се ползва един кабел със стерео жакове, койдо да излиза от китарата и да влиза в XPS и от XPS да излиза кабел с моно жак, за да спестя купуването на два нови кабела? Благодаря за инфото! ето я и джаджата, за която говоря Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 (Редактирано) стерео кабела е само м/у китарата и захранващото устроиство. Поне при мен е така, аз ползвам пълната версия XPS с Variax 500. Не би трябвало да е различно и за мини-то. Редактирано Май 24, 2009 от edgecrusher Цитирай
Heavy Metal Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 смени буксата с женски жак за китара и си решажаш проблема Цитирай
Recommended Posts