maringtr Публикувано Октомври 21, 2005 Публикувано Октомври 21, 2005 Става въпрос за дребна повреда (поне така мисля) По незнайни за мене причини (сигурно защото вече е на бая години ) усилвателят ми почна да си смесва овърдрайв канала с чистия... Като го смеси изведнъж звука на процесора ми драстично намалява и се чува смесен с ампския овърдврайв... Като разръчкам копчето за сменяне на каналите (то се натиска навътре) и смесването изчезва... Кажете какво да правя? Цитирай
TONY Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 преди това го напръскай с контактен спрей! - WD 40 например ако - след тези процедури не се оправи - носи го на ремонт Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 22, 2005 Автор Отговорено Октомври 22, 2005 Принципно изобщо нямам нужда от това копче... Снощи го махнах и засега не ми е правило повече проблеми... Само се надявам да не е от нещо друго повредата.... Цитирай
Recommended Posts